Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:15 30 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parcare supraetajată, pe strada Căpitan Dobrilă Eugeniu, în zona grădiniței Amicii. Primăria Constanța a solicitat acord de mediu

ro

30 Jul, 2024 12:22 270 Marime text
Strada Dorbila Eugeniu, zona gradinita Amicii
  • Proiectul „Edificare parcare publică supraetajată, strada Căpitan Dobrilă Eugeniu, zona grădinița Amicii din Constanța“ a fost depus la APM Constanța de Primăria Constanța.
  • Informațiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului pe de strada Unirii nr. 23 și la UAT Municipiul Constanța.
 
Primăria Constanța a solicitat de la APM Constanța acord de mediu pentru proiectul care vizează înființarea unei parcări  publice supraetajate pe strada Căpitan Dobrilă Eugeniu, zona grădinița Amicii.
 
APM Constanta anunță publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Edificare parcare publică supraetajată, strada Căpitan Dobrilă Eugeniu, zona gradinita Amicii din Constanța“.
 
Informațiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului pe de strada Unirii nr. 23 și la UAT Municipiul Constanța.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
 
Primăria Constanța are în plan ridicarea unei parcări supraetajate în municipiul Constanța. Ce document a fost eliberat
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii