Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:26 18 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Platformă de beton armat, spații depozitare și administrative Sea Containe Services SRL, controlată de fostul vameș Marius Făinarea, investește în Portul Constanța

ro

18 Sep, 2024 14:06 243 Marime text
Portul Constanța. Sursa foto - ZIUA de Constanța
  • Sea Containe Services SRL a obținut două acte de urbanism, necesare pentru o investiție realizată în Portul Constanța, sector Sud, parcela 33.1 și parcela 33.2.
  • Sea Containe Services SRL este deținută de Stone Group SRL, Făinarea Marius și Pilcă Lenuța.
  • Stone Group SRL este deținută de Bogatu Codruța Dana, fostului director portuar Eugen Bogatu, și Teșeleanu Iulian
CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a solicitat de la Primăria Constanța, pentru Sea Containe Services SRL, două acte de urbanism, necesare pentru o investiție realizată în Portul Constanța, sector Sud, parcela 33.1 și parcela 33.2.

 Pe data de 18.09.2024, Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism nr. 2276 care constă în: Construire platformă de beton armat, spații depozitare (cort) și spații administrative.
 
De asemenea, Primăria Constanța a emis și certificatul de urbanism nr. 2275 care constă în Construire platformă de beton armat pentru depozitare containere, birouri și corturi depozitare.
 
SEA CONTAINER SERVICES - acte de urbanism

Investiția va fi realizată în Portul Constanța, sector Sud, parcela 33.1 și parcela 33.2. Scopul lucrărilor - obţinerea autorizaţiei de construire. Actele sunt valabile 24 luni și vor expira pe data de 18.09.2026.

 
Despre Sea Containe Services SRL

 
Înființată în anul 2000, firma care se ocupă de „depozitări“ are sediul social în Portul Constanța, lotul B1, Hala de Producție - C1, Clădirea Administrativă C-2, Constanța.
 
Compania are 16 puncte de lucru: Portul Constanța, Sector Sud, Incinta 1A, Tronson 920 mp din Magazia 2.1,  Portul Constanța, Sector Sud, Parcela 49-A, Portul Constanța Sud, Rădăcina Mol Ii S, Incinta Terminal Ro-Ro, Portul Constanța, Sector Sud, Incinta 1A, Tronson din Magazia 2.1, Incinta Zona Liberă Constanța Sud, Incinta II, Lotul R, Parcela B2, platforma logistică C3.
 
Sea Containe Services SRL este deținută de Stone Group SRL, cu 50% din capitalul social, Marius Făinarea (fost lucrător vamal) și Lenuța Pilcă, cu câte 25% din capitalul social. Administratorul firmei este Ion Dumitru.
 
În anul 2023, firma a declarat o cifră de afaceri de 122.105.836 lei, 292 salariați, un profit de 19.182.293 lei și datorii de 61.017.952 lei.
 

Despre Stone Group SRL
 
 
Înființată în anul 2001, Stone Group SRL are sediul în Portul Constanța Sud Agigea, Et. 1, Ap. Biroul Nr.2, Constanța și se ocupă de înhirierea și subnchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
 
Stone Group SRL este deținută de Bogatu Codruța Dana, soția fostului director portuar Eugen Bogatu, și Teșeleanu Iulian, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Teșeleanu Carmen este  administratorul firmei.
 
În anul 2023, Stone Group SRL a realizat o cifră de afaceri de 475.561 lei, 4 salariați și un profit de 3.405.040 lei.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:

 
Firme Constanța. Obiectul de activitate al Sea Container Shipping & Logistics a fost extins

Stone Group, Lenuţa Pilcă şi Marius Făinărea, cooptaţi în societatea Sea Container Services SRL
 
Firma Sea Container Services nu mai este asociată în societatea Property Development. Cui au fost cedate părțile sociale
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii