Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:13 18 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța, aviz favorabil Un spațiu comercial, amenajat și modificat de Domadami SRL, firmă deținută de fostul ministru al Turismului, Mircea Dobre

ro

18 Aug, 2024 13:44 239 Marime text
Aleea Egretei din Constanta. Sursa foto - google.maps
  • SC Domadami SRL, firma în care Mircea Titus Dobre este asociat, alături de soția sa, Andreea Dobre, a solicitat și obținut, pe data de 12 august, de la Primăria Constanța un act de urbanism.
  • Actul presupune amenajarea unui spațiu comercial, recompartimentări interioare prin modificări pereți de compartimentare nestructurali și modificări finisaje și tâmplării fațade exterioare.
  • Autorizația este valabilă 24 de luni.
  • Asociați în firmă sunt Andreea Dobre și  Mircea Titus Dobre, cu câte 50% din capitalul social. Dobre Andreea este administratorul societății. 


Fostul ministru al Turismului, Mircea Titus Dobre, vrea să amenajeze un spațiu comercial pe strada Aleea Egretei nr. 16 din Constanța.

SC Domadami SRL, firma în care Mircea Titus Dobre este asociat, alături de soția sa, a solicitat și obținut, pe data de 12 august, de la Primăria Constanța un act de urbanism. 

Este vorba despre autorizația de construire 747, care constă în: Amenajare spațiu comercial recompartimentări interioare prin modificări pereți de compartimentare nestructurali și modificări finisaje și tâmplării fațade exterioare. Autorizația este valabilă 24 de luni. 

Domadami SRL - act de urbanism

Despre Domadami SRL 

Înființată în anul 2016, firma are sediul social pe Aleea Egretei, Nr. 16, Bloc C1 din Constanța și se ocupă de închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

Asociați în firmă sunt Andreea Dobre și Mircea Titus Dobre, cu câte 50% din capitalul social. Dobre Andreea este administratorul societății. 

Poyrivit termene.ro. Andreea Dobre și Mircea Titus Dobre mai sun asociași și administratori în MG Tour Turism  SRL și MG Tour Travel SRL. 
 
Domadami SRL a declarat, în anul 2023, o cifră de afaceri de 1.480.697 lei, 4 salariați și un profit de 644.456 lei.


Cine este Mircea Titus Dobre
 
 
Mircea Titus Dobre este fiul lui Mircea Dobre, fost consilier local PSD, în timpul primarului Radu Mazăre. Mai întâi, Mircea Titus Dobre a fost consilier județean, iar din 2012 până în 2018 deputat din partea PSD.
 
La alegerile din 2020 a candidat din partea Pro România la Primăria Constanța. Mircea Titus Dobre a mai fost ministru al Turismului între 2017 – 2018
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Ședința Comisiei tehnice de amenajarea teritoriului și urbanism, reprogramată. Ordinea de zi


Firme Constanța: Fostul ministru al Turismului Mircea Dobre și-a cooptat soția în firma MG Tour Travel SRL. Sediul social și obiectul de activitate, schimbate!

Constanța: Modificări în capitalul social al MG Tour Turism SRL, firmă deținută de Mircea-Titus Dobre 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii