Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:19 03 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PUD-ul inițiat de REMAT Constanța Collect SRL pentru edificarea unui imobil cu destinația activități comerciale și depozitare, lansat în consultare publică (DOCUMENT)

ro

03 Oct, 2024 17:00 195 Marime text
  • Publicul este invitat să transmită observaţii asupra documentelor disponibile pe site-ul municipalității până la 17.10.2024
  • Observatiile pot fi transmise prin e-mail la: primarie@primaria-constanta.ro sau prin poștă la adresa: Primăria municipiului Constanța: Bd. Tomis, nr. 51, et. 2, în atenția Compartimentului planificare urbană sau depuse la Registratura Primăriei Constanța, la Centrul de Informare Cetățeni, din incinta City ParkMall
  • Amplasamentul studiat prin PUD este situat în intravilanul Municipiului Constanța, având ieșire la strada Septimius Severus, în apropiere de b-dul I.C. Brătianu
  • Reglementările urbanistice pentru această zonă au fost stabilite prin PUZ „Zona Valu Traian DN3” aprobat prin HCL 31 9/2012
  • PUD urmărește reglementarea din punct de vedere urbanistic a zonei supuse studiului, în vederea stabilirii condițiilor de realizare a unor imobile cu regim de înălțime maxim P+2E
  • Terenul care a generat documentația are o suprafață de 5000 mp și este amplasat în vest-ul intravilanului Municipiului Constanța
 



Planul Urbanistic de Detaliu pentru distribuție și depozitare bunuri și materiale, activități comerciale, spații pentru întreținere și reparații auto, inițiat de REMAT Constanța Collect SRL și elaborat de Ed Com'96 SRL a fost lansat în consultare publică pe site-ul Primăriei Constanța, conform Certificatului de Urbanism nr. 3463 din 29.12.2023.
 
 
Publicul este invitat să transmită observaţii asupra documentelor disponibile pe site-ul municipalității până la 17.10.2024, vezi secțiunea „documente”.
 
Observatiile pot fi transmise prin e-mail la: primarie@primaria-constanta.ro sau prin poștă la adresa: Primăria municipiului Constanța: Bd. Tomis, nr. 51, et. 2, în atenția Compartimentului planificare urbană sau depuse la Registratura Primăriei Constanța, la Centrul de Informare Cetățeni, din incinta City ParkMall.
 
Amplasamentul studiat prin PUD este situat în intravilanul Municipiului Constanța, având ieșire la strada Septimius Severus, în apropiere de b-dul I.C. Brătianu.
 
Reglementările urbanistice pentru această zonă au fost stabilite prin PUZ „Zona Valu Traian DN3” aprobat prin HCL 31 9/2012.
 
După aprobare, prezenta documentație va deveni instrument de reglementare urbanistică a Primăriei Municipiului Constanța, care va stabili condițiile de amplasare, dimensionare și conformare a obiectivului propus pe parcelă, în corelare cu funcțiunile și vecinatățile adiacente.
 
PUD urmărește reglementarea din punct de
vedere urbanistic a zonei supuse studiului, în vederea stabilirii condițiilor de realizare a unor imobile cu regim de înălțime maxim P+2E.
 
Terenul care a generat documentația are o suprafață de 5000 mp și este amplasat în vest-ul intravilanului Municipiului Constanța.
 
Utilizări admise : activități productive desfășurate în construcții industriale mici și mijlocii, destinate producției, distribuției și depozitării bunurilor și materialelor, cercetării industriale și anumitor activități comerciale care nu necesită suprafete mari de teren.
 
Se admit totodată, parcaje la sol și multietajate; stații de întreținere și reparații auto; stații de benzină; comerț, alimentație publică și servicii personale; locuințe de serviciu pentru personalul care asigura permanența sau securitatea unităților.
 
 
Despre REMAT Constanța Collect SRL
 
Firma a fost înființată în 2022, sediul social este în Constanța, pe strada Celulozei nr.4A și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4677 - Comerț cu ridicata al deșeurilor și resturilor.
 
În 2023 a avut o cifră de afaceri de 19,122,779 lei, profit de 3,750,883 lei și 21 de angajați.
 
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 883.20%, potrivit www.termene.ro.
 
Unic asociat și administrator este Marius Ichim.
 
Compania nu figurează cu contracte din achiziții publice.
 
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 
Acționarii Remat Constanța SA sunt convocați în Adunare Generală Ordinară. Aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru 2024, pe ordinea de zi
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii