Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 11 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răspuns favorabil de la APM Constanța Fabrică pentru reciclare deșeuri, înființată de Ferocom SRL în localitatea Mihail Kogălniceanu

ro

11 Sep, 2024 17:00 147 Marime text
Reciclare deseuri. Sursa foto: freepik.com
  • Proiectul „Construire și dotare fabrică pentru reciclare deșeuri, amenajari exterioare și împrejmuire teren” a fost depus la APM Constanța de Ferocom SRL.
  • Investiția va fi realizată în județul Constanța, comuna Mihail Kogalniceanu, parcela N 486/3/1, tarla 99.
  • Asociat unic și administrator al firmei este Comsa Ortanza.
 
Ferocom SRL investește într-o fabrica pentru reciclare deșeuri, amplasată în județul Constanța, comuna Mihail Kogălniceanu. Societatea a solicitat de la APM Constanța evaluarea impactului asupra mediului pentru respectiva investiție
 
Ulterior, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a anunţat publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului  pentru proiectul: „Construire și dotare fabrică reciclare deșeuri, amenajări exterioare și împrejmuire teren”, amplasată în județul Constanța, comuna Mihail Kogălniceanu, parcela N 486/3/1, tarla 99.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța, în zilele de luni - joi, între orele 8.00-16.30, vineri, între orele 8.00-14.00. Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta în termen până pe 15.09.2024.

 
Despre Ferocom SRL
 

Înființată în anul 1992, firma are sediul social pe strada Fântânele, Nr. 25, Constanța și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Asociat unic și administrator este  Comsa Ortanza.
 
În anul 2023, firma a avut o cifră de afaceri de 11.948.616 lei, 23 de salariați și un profit de 711.730 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și pe Termene.ro.
 
Citește și:
 
Andrei Muntmark extinde parcul fotovoltaic de la Corbu, județul Constanța

 
APM Constanța, răspuns favorabil: Marian Duțu investește într-o spălătorie auto în orașul Ovidiu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii