Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 01 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răspuns favorabil de la Primăria Constanța O firmă din Iași, controlată de Gheorghe Ionescu-Vasilache, va amenaja un restaurant la parterul hotelului Select din Mamaia

ro

01 Aug, 2024 17:00 183 Marime text
Hotel Select, sursa foto - google.maps
  • Inproiect SRL a solicitat și obținut, de la Primăria Constanța, un act de urbanism.
  • Prezentul certificat de urbanism poate fi utilizat în scopul declarat pentru amenajare restaurant la parter, extindere spațiu comercial la parter și construire lift de serviciu la hotel Select.
  • Ionescu-Vasilache Gheorghe este asociat unic și administrator.
 
Proprietarul Hotelurilor Perla, Lotus și Select din Mamaia vrea să modifice hotelul Select din Mamaia. Firma Inproiect SRL, controlată de omul de afaceri Gheorghe Ionescu-Vasilache, intenționează să  amenajeze un restaurant la parterul hotelului Select.  În plus, va extindere spațiu comercial la parter și va construi un lift de serviciu.
 
În acest sens, firma Inproiect SRL a solicitat și obținut, de la Primăria Constanța, un act de urbanism. Pe data de 1 august, Municipalitatea a emis certificatul de ubanism nr. 2006, care constă în: Prezentul certificat de urbanism poate fi utilizat în scopul declarat pentru amenajare restaurant la parter, extindere spațiu comercial la parter și construire lift de serviciu la hotel Select. Certificatul de ubanism nr. 2006 este valabil 24 de luni.
 
Reamintim că prin Autorizația de Construire nr. 18 din data de 3 aprilie 2023, firma Inproiect SRL intenționa să continue lucrările autorizat cu AC 929 din 2014, privind supraetajarea Hotelului Select din Mamaia. Potrivit autorizaţiei de construire, hotelul Select din staţiunea Mamaia nr. 26 va fi supraetajat şi reamenajat (P+4 etaje). Hotelul este amplasat în partea sudică a staţiunii, pe faleză. În 2013, acesta a fost reclasificat la trei stele. Hotelul dispune de parcare proprie, la care turiştii au acces gratuit.
 
La data de 10 februarie 2023, Primăria Constanța a eliberat alte trei documente de urbanism pentru compania Inproiect SRL, care are ca scop modificarea unui cunoscut imobil din Mamaia.

Așadar, au fost eliberate următoarele trei certificate de urbanism: CU 387 din  02/10/2023 - Desființare și construire Hotel; CU  388  02/10/2023   - Desfiintare și Construire hotel, CU 389  02/10/2023  - Desființare hotel.
 
Prin Certificatul de Urbanism nr. 2749 din data de 10 noiembrie 2022, în stațiunea Mamaia, Hotel Select, parcela 210295, localitatea Constanța, s-a solicitat și s-a emis documentul necesar construirii unui imobil apartamente de vacanță și spații comerciale la parter cu regim de înălțime S1+S2+P+10E-11E retras pe amplasamentul Hotelului Select, Mamaia.
 
 
Despre SC Inproiect SRL
 
Cu sediul social pe strada A. Panu- Centrul de Afaceri Moldova, nr. 26, Iași, firma a fost fondată în 1991 și se ocupă de hoteluri și alte facilități de cazare similare. Ionescu-Vasilache Gheorghe este asociat unic și administrator.
 
Ca puncte de lucru, firma are un punct la Iași – Centrul de Afaceri Moldova și Hotel Hampton by Hilton Iași, cât și alte trei la Constanța: Hotel Perla, Hotel Lotus și Hotel Select.
 
În anul 2023, firma, cu 25 de salariați, a declarat o cifră de afaceri de 16.720.665 lei și un profit de 9.859.971 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
Inproiect SRL continuă la APM demersurile pentru demolarea hotelurilor Perla și Select din stațiunea Mamaia
 
Autorizație de construire pentru Inproiect SRL, firmă care deține Hotelurile Select și Perla din Mamaia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii