Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:29 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Regenerarea unei suprafațe de aproximativ 30,8 ha Planul Urbanistic Zonal „Delavrancea” a fost lansat în consultare publică

ro

11 Apr, 2023 00:00 2238 Marime text
  • Planul urbanistic Zonal delimitat de străzile Soveja, Ștefăniță Vodă, Delavrancea, Aleea Venus, străzile Cozia, Otopeni, Voievozilor și Tulcea din municipiu, inițiator UAT municipiul Constanța a fost lansat în consultare publică
  • Documentația de urbanism a fost realizată pentru Primăria Constanța de Agorapolis SRL
  • Prin acest PUZ, municipiul Constanța dorește regenerarea unei zone ample cu o suprafață de aproximativ 30,8 ha, viabilizarea terenurilor, dar și cresterea accesibilității și conectivității la nivel local
  • Ședința de dezbatere publică va fi organizată la sediul Primăriei Municipiului Constanța, Bd. Tomis nr. 51, Sala Remus Opreanu, în data de 28.04.2023, între orele 10:00-11:00
  • Publicul este invitat să transmită eventualele observații asupra documentelor disponibile pe site-ul Primăriei municipului Constanța, prin e-mail la adresa: primarie@primaria-constanta.ro, până pe 05.05.2023
 

 
Planul urbanistic Zonal delimitat de străzile Soveja, Ștefăniță Vodă, Delavrancea, Aleea Venus, străzile Cozia, Otopeni, Voievozilor și Tulcea din municipiu, inițiator UAT municipiul Constanța a fost lansat în consultare publică.

Documentația de urbanism a fost realizată pentru Primăria Constanța de Agorapolis SRL.

Documentul este disponibilă spre consultare pe pagina de internet a instituției, la adresa: www.primaria-constanta.ro/docs/default-source/documente-pwpmc/librarie-urbanism/anunturi-consultare-publica.

Publicul este invitat să transmită eventualele observații asupra documentelor disponibile pe site-ul Primăriei municipului Constanța, prin e-mail la adresa: primarie@primaria-constanta.ro, prin poștă la sediul Primăriei municipiului Constanța, Bd. Tomis nr. 51, Serviciul Planificare Urbană și Mediu, camera 212 sau prin intermediul Registraturii - Centrul de Informare Cetăţeni din clădirea City Park Mall, bd. Alexandru Lăpuşneanu nr. 116C, Constanţa, în perioada 10.04.2023-05.05.2023.

Ședința de dezbatere publică va fi organizată la sediul Primăriei Municipiului Constanța, Bd. Tomis nr. 51, Sala Remus Opreanu, în data de 28.04.2023, între orele 10:00-11:00.

Prin acest PUZ, municipiul Constanța dorește regenerarea unei zone ample cu o suprafață de aproximativ 30,8 ha, viabilizarea terenurilor, dar și cresterea accesibilității și conectivității la nivel local.

Zona de studiu stabilită conform Certificatului de Urbanism nr. 3200 din 13.10.2020, care a generat documentatia PUZ, se află în intravilanul municipiului Constanța, în zona nordică, și se întinde pe aproximativ 1 km de-a lungul străzii Soveja.

Zona studiată este delimitată astfel: la Nord de str.Stefaniță Vodă; la Est de str. Soveja; la Sud de str. Otopeni, str. Cozia, aleea Venus și str. Barbu Delavrancea și la Vest de str. Voievozilor și str. Tulcea.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii