Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:19 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SC Tracon SRL, două acte de urbanism obținute de la Municipalitate pentru stația de betoane de pe strada Industrială din Constanţa

ro

19 Jun, 2024 12:59 922 Marime text
Tracon SRL, Soseaua Industriala din Constanta
  • Primăria Constanța a emis două acte de urbanism pentru Tracon SRL, necesare unei investiții realizată pe strada Industrială.
  • Ambele acte de urbanism sunt valabile 12 luni.
  • Compania este contolată de Mihai Manea,  Lucian Petrișor Ninoiu, Eliza Desdemona Manea și Nicolae Moga.
 
SC Tracon SRL a obținut, pe data de 18 iunie și, respectiv 19 iunie, de la Primăria Constanța două acte de urbanism necesare unei investiții realizată pe strada Industrială.
 
Este vorba despre certificul de urbanism nr. 1512  din 06/18/2024 – „Realizare de capacități noi de producere a energiei electirce din surse solare pentru hală de producție prefabricate din beton armat pentru construcții“. Actul care are o valabilitate de 12 luni a fost emis pentru investiția de pe strada Industriala nr. 1B și 1B lot 1 din Constanţa.
 
Cel de-al doilea certificat de urbanism nr. 1513 din 06/19/2024constă în: „Extindere colector menajer și racord individual“ pentru investiția de pe strada Industrială nr. 1B, loc. Constanţa. Acest act este valabil 12 luni.
 
Conform datelor oficiale, este vorba despre construire infrastructură pentru montare stație de betoane, pe strada Industrială nr. 1B și 1B Lot 1, din Constanţa.


 
 
 
Despre SC Tracon SRL

 
 
Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, societatea a fost înființată în anul 1992, ere sediul în Splaiul Unirii, Nr. 16, Muntenia Business Center, București, Sector 4 și se ocupă cu „Lucrari de construcții a drumurilor și autostrăzilor“.
 
Compania este contolată de Mihai Manea, cu 78,249984% din capitalul social, Lucian Petrișor Ninoiu, cu 10% din capitalul social, Eliza Desdemona Manea,  cu 10% din capitalul social și Nicolae Moga, cu 1,75% din capitalul social. Lucian Petrișor Ninoiu este administratorul firmei.
 
Pentru anul 2022, firma cu 227 de angajați a raportat cifră de afaceri de 142.689.226 de lei și un profit de 4.966.146 lei.
Situația financiară pentru anul 2023 arată astfel: o cifră de afaceri 107.720.497 lei, un profit 11.672.187 lei și 209 angajați.
 
Potrivit termene.ro, Eliza Desdemona Manea este asociat unic în Erra Consulting SRL Brăila, acționar în Prodbeton SA Brăila,  asociat în Agroprofesional SRL Brăila,  asociat și administrator în Tracon Imobiliara SRL Brăila și administrator în Marina Regia Residence SRL Constanţa.
 
Mihai Manea este acționar și administrator în Prodbeton SA Brăila, asociat și administrator în Agroprofesional SRL Brăila,  asociat si administrator în Dumi Nou Constanţa, acționar și administratorîn Consalub SA Constanţa,   asociat și administrator în Tracon-Invest SRL Brăila, acționar și administrator în Tenco SA Brăila, asociat și administrator în Miracol Trading SRL Bucureşti,   Granum SRL Brăila, Consedil SA Constanţa,  Tracon Imobiliara SRL Brăila,  Sater Brăila Brăila, T.C.IND. SA Constanţa și FZ 12 Tour SRL Brăila.
 
Fostul senator (PSD) Nicolae Moga este acționar și administrator în OIL Standard SA Constanţa, actionar și administrator în Consedil SA Constanţa,  actionar în Societatea de Promovare Imobiliara Constanța S.P.I.C. SA Constanţa, asociat în Standard Oil CO LTD SRL Constanţa.
 
Lucian-Petrișor Ninoiu este reprezentant asociat persoana juridică în Marina Regia Residence SRL Constanţa.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:

 
Justiție Constanța. SC Tracon SRL, la judecată cu Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Dobrogea
 
Primăria Constanța a eliberat autorizație de construire pentru Tracon SRL - stație de betoane!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii