Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:08 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Selgros Constanța va construi o unitate de producere de energie solară! Primăria a eliberat documentul de urbanism

ro

24 Jun, 2024 09:23 486 Marime text
Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru Selgros Constanța prin Teodora Anton.
 
Vorbim așadar de CU 1618 din 20 iunie 2024 care vizează construirea unei unități de producere a energiei electrice din surse solare la Selgros Constanța Nord de 400 kw. Documentul este valabil 12 luni.
 
Despre Selgros Cash & Carry

Aşa cum reiese din datele Registrului Comerţului, compania a fost înfiinţată în anul 2001 şi are sediul social atribuit în municipiul Braşov. Firma provine din schimbarea sediului din alt judeţ.

Selgros Cash & Carry este deţinută de Transgourmet Central And Eastern Europe GMBH, cu sediul în Germania. Persoane împuternicite ale firmei, care se ocupă de comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun, sunt: Arvay Herwig-Adolf - administrator, Hellwagner Robert - administrator, Iordăchescu Dorin - administrator. 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.   
 
Citește și:
Pasaj rutier nou la intersecția bulevardelor Tomis cu Aurel Vlaicu. Consilierii locali aprobă studiul de fezabilitate (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii