Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:59 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Solid House amenajează o parcare în zona Faleză Nord - Pescărie din Constanța

ro

24 Sep, 2024 14:13 759 Marime text
foto cu rol ilustrativPrimăria Constanța a emis o autorizație de construire pentru Solid House SRL, prin Confort Urban pentru amenajarea unei parcări.
 
Prin AC 907 din 24 septembrie 2024, în zona Faleză-Nord-Pescărie se va amenaja o parcare, documentația fiind eliberată pentru investitor Solid House SRL penru UAT Constanța prin Confort Urban. Documentația este valabilă 24 de luni.


Despre Solid House SRL 

 
Înființată în anul 2010, Solid House SRL se ocupă de lucrări de construcții a altor proiecte inginerești și are sediul social pe srada Interioara 3, Nr. 19, Ap. Birou 46, Constanța.

Gur Ramazan este asociat unic și administrator. În anul 2023, Solid House SRL a avut o cifră de afaceri de 80.338.955 lei, 97 de salariați, un profit de 3.344.350 lei și datorii de 175.457.540 lei.

Potrivit termene.ro, Gur Ramazan mai este asociat și  administrator în: Ghiural Eximp SRL Constanța, Euro House Construct SRL Constanța, Ghiural Holding 97 SRL   Constanța, Solid House Construct SRL Constanța, Kalekim România SA Constanța,  KG OIL SRL  Constanța,  Belinda Sea View SRL Constanța, Scorpio Cons SRL Constanța, Solid House Holding SRLConstanța și  Ileva Astral SRL Constanța.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și

 
Proiect marca SOLID HOUSE: Solid Residence Skyline Mamaia, Constanța – un complex rezidențial exclusivist la malul Mării Negre
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii