Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Solid House SRL transformă destinația blocului de 9 etaje din Mamaia, din structrură de primire turistică în apartamente de vacanță

ro

20 Sep, 2024 10:38 868 Marime text
Solid House
  • Pe data de 16 septembrie, Solid House SRL  a obținut de la Primăria Constanța un act de urbanism.
  • Gur Ramazan este asociat unic și administrator.
 
Solid House SRL modifică blocul de 9 etaje, pe care îl construiește în stațiunea Mamaia. Pe data de 16 septembrie, Solid House SRL  a obținut de la Primăria Constanța un act de urbanism.

Este vorba despre autorizația de construire nr. 871, care constă în: „Modificare proiect autorizat cu A.C. nr. 843/10.10.2023 pentru «Modificare proiect autorizat cu A.C. nr. 1409/2020 pentru construire imobil S+P+8E-9E retras-structură de primire turistică tip apartamente cu spații comerciale și servicii la parter împrejmuire teren și organizare de șantier prin schimbare destinație din structrură de primire turistică tip apartament cu spații comerciale și servicii la parter în apartamente de vacanță cu spații comerciale la parter» prin modificări interioare, modificare fațade, amplasare firmă luminoasă și totem“.

Solid House - act de urbanims

Actul de urbanism este valabil 24 de luni și expiră pe data 16.09.2026.

 
Despre Solid House SRL 


 
Înființată în anul 2010, Solid House SRL se ocupă de lucrări de construcții a altor proiecte inginerești și are sediul social pe srada Interioara 3, Nr. 19, Ap. Birou 46, Constanța.

Gur Ramazan este asociat unic și administrator. În anul 2023, Solid House SRL a avut o cifră de afaceri de 80.338.955 lei, 97 de salariați, un profit de 3.344.350 lei și datorii de 175.457.540 lei.

Potrivit termene.ro, Gur Ramazan mai este asociat și  administrator în: Ghiural Eximp SRL Constanța, Euro House Construct SRL Constanța, Ghiural Holding 97 SRL   Constanța, Solid House Construct SRL Constanța, Kalekim România SA Constanța,  KG OIL SRL  Constanța,  Belinda Sea View SRL Constanța, Scorpio Cons SRL Constanța, Solid House Holding SRLConstanța și  Ileva Astral SRL Constanța.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și

 
Proiect marca SOLID HOUSE: Solid Residence Skyline Mamaia, Constanța – un complex rezidențial exclusivist la malul Mării Negre
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii