Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:13 02 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teren de pe bulevardul IC Brătianu din Constanța, scos la vânzare pentru 5 milioane de euro

ro

02 Sep, 2024 17:00 330 Marime text
foto Imobiliare.ro
  • Conform anunțului publicat pe imobiliare.ro, este vorba de un teren intravilan situat pe bulevardul Brătianu, cu o lățime de 60 m și o deschidere de 11 metri la bulevard
 
Un teren de pe bulevardul I.C. Brătianu este scos la vânzare pentru 5.115.000 euro, având o suprafață de 16.500 mp. Practic, terenul este vândut la 310 euro/mp.
 
Conform anunțului publicat pe imobiliare.ro, este vorba de un teren intravilan situat pe bulevardul Brătianu, cu o lățime de 60 m și o deschidere de 11 metri la bulevard. Terenul este pretabil pentru dezvoltări rezidențiale, cât și comerciale și a avut un PUZ "M2" cu următorii parametri: POT: 50%, CUT: 2 (5,4 mc/mp teren), H: P+6E. Toate utilitățile sunt disponibile pe teren.
 
Amintim că în 2018, Primăria Constanța anunța consultarea publicului asupra propunerilor preliminare pentru Planul Urbanistic Zonal inițiat de firma Max Impex SRL, în vederea reglementării urbanistice a terenurilor pentru construire stație de carburanți, propusă a fi amplasată în municipiul Constanta, bulevardul I. C.Brătianu nr. 214. Max Impex SRL a fost radiată în 2018.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Staţie carburanţi, în locul fostei autobaze ICIL din Constanţa

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii