Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teren de vânzare lângă Vivo Mall Constanța, cu peste 6 milioane de euro

ro

23 Oct, 2024 14:25 891 Marime text
Google MapsSite-urile de specialitate de imobiliare au publicat mai multe anunțuri prin care se scoate la vânzare un teren pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, cu peste 6 milioane de euro.

Este vorba de un teren de 12.000 mp situat pe Bd. Aurel Vlaicu, in apropierea VIVO Mall Constanța. Acest teren ofera o deschidere impresionanta la 3 strazi, avand 143 m la Aurel Vlaicu, 44 m la Str. Ştefanita Voda si 90 m la Aleea Stadionului, ceea ce ii confera o pozitie excelenta in zona.

„Cu un certificat de urbanism valabil, acest teren are un potential imens pentru dezvoltare, fiind situat in zona urbanistica ZM2, cu un regim maxim de inaltime de P+24 etaje. Destinatia de referinta pentru acest teren include locuinte colective, servicii si comert, oferind multiple posibilitati de utilizare. Cu un POT de 55% si un CUT de 3.9, acest teren reprezinta o investitie deosebit de atragatoare pentru cei interesati de dezvoltarea imobiliara. Nu rata sansa de a achizitiona acest teren unic, care promite sa devina un punct de referinta in peisajul urbanistic”, scriu site-urile de imobiliare.

Citește și

Autorizație de construire pentru MCF Construct 2000 SRL! Ce investiție va realiza pe strada Teleajen din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii