Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:01 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transevren SRL, demersuri pentru ridicarea unui bloc de locuințe pe strada Spiru Haret din municipiul Constanţa

ro

29 May, 2024 17:00 1469 Marime text
  • Un bloc de locuiâe va fi ridicat pe strada Spiru Haret din municipiul Constanţa.
  • Omer Semira este asociat unic și administrator al Transevren SRL.
 
 
Transevren SRL va investi într-un bloc de locuințe pe strada Spiru Haret din municipiul Constanţa. În acest sens, a solicitat și obținut de la Primăria Constanța un act de urbanism.
 
Pe data de 28 mai, Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism nr. 1402, care constă în „Construire locuințe colective, spații comerciale, alimentație publică, desființare hală parter și construcții anexe, împrejmuire teren și organizare de șantier; Regimul de înălțime conform HCL nr. 27/31.01.2019. Prezentul certificat de urbanism NU poate fi utilizat în scopul declarat pentru: branșamente utilități, conform ART. 11, alin. 7, lit. e) din Lege nr. 50/1991".
 
Se pot executa fără autorizaţie de construire: lucrări de branşamente şi racorduri executate pe domeniul public la infrastructura tehnico-edilitară existentă în zonă, cu acordul/autorizaţia administratorului drumului” Administratorul drumului public este SC Confort Urban SRL. Certificatul de urbanism este valabil 12 luni.
 
 
Despre Transevren SRL
 
Înființată în anul, 1993 firma are sediul pe strada Caraiman, Nr. 4, Constanța și se ocupă de transporturi terestre de călători. Omer Semira este asociat unic și administrator.
 
Firma a obținut, prin negociere directă, 129 de contracte de la autorități pulice locale. Printre acestea se numără:  Comuna Cumpăna,  Uniunea Democrată Tătară, Școala Gimnazială „Grigore Moisil“ Navodari și altele.    

În anul 2022, firma cu 119 salariați a declarat o cifră de afaceri de 36.413.715 lei și un profit de 9.963.820 lei.
 
Potrivit termene.ro, Omer Semira mai este asociat și administrator în:  Consens Company SRL, Falcon Travel SRL, Transevren & Sherif SRL, Transevren Sud Est SRL, Transevren & Gegi SRL, Romital Hotel Investment SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Proiect imobiliar futurist în Constanţa. Transevren SRL a solicitat aviz de la arhitectul-şef al municipiului (document)
 
Memoriul PUZ-ului, depus la APM Constanţa: Transevren SRL continuă demersurile pentru blocul de zece etaje de pe strada Cumpenei
 
Imobiliare Constanța: Transevren SRL vrea să desființeze parțial construcțiile existente la Restaurant Parc. Va construi un complex turistic în Mamaia
 
Răspuns de la APM Constanța: Două turnuri de 15 etaje în locul restaurantului Parc din Mamaia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii