Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:50 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei acte de urbanism, emise de Municipalitate Arhitectul Ovidiu Mimler investește într-un imobil de trei etaje în cartierul Faleză Nord din Constanța

ro

04 Jun, 2024 13:12 821 Marime text
  • Atelier Studiomov SRL va demola mai multe imobile de pe strada Oleg Danovski nr. 17 din Constanţa, cartierul Faleză Nord, iar pe locul lor va edifica un bloc de trei etaje.
  • Firma este deținută de Mimler Ovidiu, cu 99 % din capitalul social, și Mimler Veronica, cu 1% din capitalul social. Ovidiu Mimler este administratorul societății.
 
Cartierul Faleză Nord din municipiul Constanța se extinde. Atelier Studiomov SRL, deținută de arhitectul Ovidiu Mimler, candidat pentru CJ Constanța din partea PNL, a obținut mai multe certificate de urbanism de la Primăria Constanța.
 
Atelier Studiomov SRL va demola mai multe imobile de pe strada Oleg Danovski nr. 17 din Constanţa, cartierul Faleză Nord, iar pe locul lor va efidica un bloc de trei etaje.
 
Firma a solicitat și obținut, pe data de 30 mai, de la Primăria Constanța trei acte de urbanism. Este vorba despre certificatul de urbanism nr. 1413  - „Construire imobil P+2e+3e(R) locuințe colective mici și împrejmuire teren“; certificatul de urbanism nr. 1412 - „Desființare imobile C1, C2, C3, construire imobil P+2e+3e(R) locuințe colective mici și împrejmuire teren“și certificatul de urbanism nr. 1411 - Desființare imobile C1, C2, C3. Cele trei acte de urbanism sunt valabile 24 de luni.


Despre Atelier Studiomov SRL

 
Ovidiu Mimler este arhitect și candidat la Consiliul Județean Constanța din partea PNL, pe poziția 24. Înființată în anul 2018, firma are sediul social pe Prelungirea Recoltei, nr. 17 din Constanța și desfășoară activități de arhitectură.
 
Firma este deținută de Mimler Ovidiu, cu 99 % din capitalul social, și Mimler Veronica, cu 1% din capitalul social. Mimler Ovidiu este administratorul societății.
 
Potrivit termene, Mimler Ovidiu mai este asociat și administrator în OV Cubeart SRL și  Atelier Movart SRL. De asemenea, Mimler Veronica este asociată în Atelier Movart SRL și Mov Cubeart SRL.
 
În 2023, firma cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de 195.504 lei și un profit de 238.391 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și

 
 
De la cultivarea cerealelor, la imobiliare: O firmă din Baia, județul Tulcea, vrea să ridice un aparthotel de șase etaje în stațiunea Mamaia
 
A solicitat acord de mediu de la APM Constanța: Transevren SRL continuă demersurile pentru două turnuri de 15 etaje în locul fostului restaurant Parc din Mamaia

Euromateria SRL a obținut autorizație de construire pentru două hale construite în municipiul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii