Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou magazin Penny, edificat în județul Constanța! Date din proiect (DOCUMENT)

ro

25 Oct, 2024 12:46 3156 Marime text


Agentia pentru Protectia Mediului  Constanta anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul edificării unui magazin Penny în județul Constanța. Recent, pe portal a apărut și memoriul de prezentare al proiectului imobiliar.
 
Este vorba de „Construire magazin Penny și magazin produse cu carne și brânzeturi parter, căi de acces auto și pietonale, amenajări exterioare, sistematizare verticală, reclame pe fațade și parcare, totem publicitar, împrejmuire, branșamente la utilități, montare post trafo, organizare de șantier”, propus a fi amplasat in județul Constanța, comuna Topraisar, sat Topraisar, Șoseaua Națională nr. 82.
 
Beneficiarul doreste amplasarea, în zone rezidenţiale şi la artere de tranzit, a unui spatiu comercial cu mărfuri alimentare şi nealimentare de uz casnic, investitia este binevenită şi nu contravine funcţiunilor complementare admise. În secțiunea „Documente” poate fi cosultat memoriul de prezentare aferent proiectului.
 
Numarul total de locuri de parcare este de 59 din care doua locuri sunt pentru persoane cu dizabilitati, doua locuri de parcare mama si copilul iar doua locuri de parcare sunt pentru masini electrice. Pentru alimentarea cu energie electrica a cladirii, in coltul din nord – est al proprietatii se va monta un post de transformare cu o putere de aproximativ 250KVA in conformitate cu solutia data de furnizorul de energie electrica.
 
Pentru semnalizarea magazinului, pe latura de sud-est a parcelei, spre DN 38 se va amplasa un totem publicitar cu sigla Penny avand o inaltime de 6.00m. Pentru alimentarea de rezerva a magazinului, alimentarea consumatorilor vitali (statie de pompare hidranti, ferestre desfumare etc), pe latura de sud a parcelei se va monta un generator de curent electric carcasat de exterior, cu functionare pe combustibil lichid (motorina cu un rezervor de 50 litri) avand o putere de 85KVA.
 
Scopul investiţiei este acela de a asigura deservirea populaţiei rezidente cu produse de primă necesitate în condiţii de calitate sporite, precum şi acela de a îmbunătăţi aspectul urbanistic al zonei. Asigurarea unei infrastructuri care sa conduca la dezvoltarea economica a zonei. Investiția este estimate la aproximativ un milion de euro. Imobilul reprezentat prin teren este situat în intravilanul localității Topraisar, judetul Constanta și se află în proprietatea Carapali Dumitru, Carapali Cherata, Ispas Tita, Ispas Gheorghe Victor. Terenul este identificat prin C.F. nr. 111245 din care rezulta terenul in suprafta de 4369mp.
 
 Citește și
Unde va fi construit un nou magazin Penny în Constanța?

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii