Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou PUZ lansat în consultare publică. Imobilul care a generat documentația este situat pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța (DOCUMENT)

ro

26 Sep, 2024 17:00 330 Marime text
  • Prin PUZ se dorește completarea activităților economice existente aprobate prin PUD - HCL 85/2006 cu : comerț, birouri, farmacii, turism (hostel) activități liberale ( arhitectură, notariat), servicii nepoluante, depozitare produse nenocive și neinflamabile
  • Publicul este invitat să transmită observaţii asupra documentelor disponibile pe site-ul municipalității până la 01.10.2024
  • Observatiile pot fi transmise prin e-mail la: primarie@primaria-constanta.ro sau prin poștă la adresa: Primăria municipiului Constanța: Bd. Tomis, nr. 51, et. 2, în atenția Compartimentului planificare urbană sau depuse la Registratura Primăriei Constanța, la Centrul de Informare Cetățeni, din incinta City ParkMall
  • Beneficiarul PUZ-ului este Alexandru Arnăutu iar elaborator este SC Proiect Company Construct SRL
 
 
Primăria Constanța a lansat în consultare publică un anunț de intenție asupra propunerilor preliminare pentru elaborare Plan Urbanistic Zonal pentru completare activități admise pentru imobilul indentificat cu numărul cadastral 223043, situat în municipiul Constanța, pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr.4, conform avizului de opotunitate din 15.04.2022.
 
Beneficiarul PUZ-ului este Alexandru Arnăutu iar elaborator este SC Proiect Company Construct SRL.

Publicul este invitat să transmită observaţii asupra documentelor disponibile pe site-ul municipalității până la 01.10.2024, vezi secțiunea „documente”.

Observatiile pot fi transmise prin e-mail la: primarie@primaria-constanta.ro sau prin poștă la adresa: Primăria municipiului Constanșa: Bd. Tomis, nr. 51, et. 2, în atenția Compartimentului planificare urbană sau depuse la Registratura Primăriei Constanța, la Centrul de Informare Cetățeni, din incinta City ParkMall.

Prin prezenta documentație se propune stabilirea condițiilor de construire pentru terenurile din zona de studiu, conform prevederilor art. 32 al Legit nr. 350/2001 privind urbanismul si amenajarea teritoriului, cu respectarea prevederile alin. (1) al art. 14 si art. 31 din Regulamentul general de urbanism aprobat prin HG nr. 525/1996.

Prezenta documentație a mai fost analizată în cadrul ședinței Comisiei tehnice de amenajare a teritoriulul și urbanism din data de 07.04.2022 și au fost stabilite următoarele condiții de elaborare a documentatiei de urbanism: acorduri/avize specifice ale organismelor centrale și/sau teritoriale pentru PUZ (în plus față de cele solicitate prin Certificatul de urbanism nr. 3783/2021), un studiu de fundamentare cu caracter prospectiv privind funcțiunile existente în zona de studiu, cu fundamentarea oportunității inserției de noi funcțiuni, studiu de fundamentare privind dotările de proximitate în raport cu funcțiunile noi propuse precum și un plan de acțiune elaborat care va conține investițiile care vor fi realizate în vederea punerii în aplicare a PUZ-ului dar și categoriile de costuri care vor cădea în sarcina administrației locale în realizarea acestui demers.

Prin PUZ se dorește completarea activităților economice existente aprobate prin PUD - HCL 85/2006 cu : comerț, birouri, farmacii, turism (hostel) activități liberale ( arhitectură, notariat), servicii nepoluante, depozitare produse nenocive și neinflamabile, potrivit deciziei inițiale de încadrare nr. 57 din 18.08.2022 emisă de Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, vezi secțiunea „documente”.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Autorizație de construire eliberată Maria Done de la Astoria Mamaia poate construi un nou hotel la Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii