Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:19 04 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un restaurant din Eforie Sud va fi demolat. În locul lui va ridicat un bloc de două etaje

ro

04 Aug, 2024 15:26 240 Marime text
Eforie Sud, strada Tepeș Voda
  • Proiectul „Desființare corp C1 (restaurant parter) și construire imobil P+2e cu funcțiune mixtă – locuință și structură de primire turistică, terasă acoperită, anexă, piscină, amenajare și împrejmuire teren” a fost depus la APM Constanta de Nicolae Ciote.
  • Investiția va fi realizată în Eforie Sud, str. Vlad Țepeș nr. 9.
 
Nicolae Ciote intenționează să desființeze un restaurant din Eforie Sud, iar în locul lui să ridice un bloc de două etaje. În acest sens, investitourl a solicitat de la APM Constanța acord de mediu.
 
Ulterior, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a anunțat  publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Desființare corp C1 (restaurant parter) și construire imobil P+2e cu funcțiune mixtă – locuință și structură de primire turistică, terasă acoperită, anexă, piscină, amenajare și împrejmuire teren”. Investiția va fi realizată în Eforie Sud, strada Vlad Țepeș nr. 9.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanâa, strada Unirii, nr. 23, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00 – 13.00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.
       
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. De asemeena, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și infirmații de pe termene.ro
 
Citește și:

 
Forum Quatro SRL și Efo Intertrans SRL construiesc în Eforie Nord. Investitorii vor ridca un bloc de trei etaje
 
O firmă din Constanța ridică o unitate turistică la Eforie. S-a solicitat acord de mediu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii