Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:11 04 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un spațiu comercial din Satul de Vacanță, modificat. Act de urbanism emis de Primăria Constanța pentru 2X2 Carmen Comerț SRL

ro

04 Sep, 2024 14:58 201 Marime text
Satul de vacanta. Sursa foto - google.maps
  • Primăria Constanța a emis autorizația de construire nr. 824 pentru societatea 2X2 Carmen Comert SRL.
  • Actul emis de Municipalitate este valabill 24 de luni. Bahri Bayram, cetățean turc, este asociat unic și administrator.
 Firma 2X2 Carmen Comert SRL prin Bayram Bahri a solicitat și obținut de la Primăria Constanța un act de urbanism, nesesar reamenajării unui spațiu comercial din Satul de Vacanță. Firma va realiza amenajări interioare prin recompartimentare corp C1 (parter) spațiu comercial în Satul de vacanță.
 
Pe data de 03.09.2024, Primăria Constanța a emis autorizația de construire nr. 824, care constă în: Amenajări interioare prin recompartimentare corp C1 (parter) spațiu comercial alimentație publică și amenajare terasă prin amplasare pergolă pe structură metalică. Actul emis de Municipalitate este valabill 24 de luni.

Act de urbanism pentru 2X2 Carmen Comert
 
Despre 2X2 Carmen Comert SRL

 
Înființată în anul 2002, firma are sediul pe strada Soveja, Nr. 64A, Constanța și se ocupă de comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare.  Bahri Bayram, cetățean turc, este asociat unic și administrator.
 
În anul fiscal 2015, firma cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de 22.300 de lei şi o pierdere de 12.452 de lei.
 
Firma nu și-a făcut publice datele financiare pentru anii 2016-2023.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro
 
Citește și:

 
Investiţie. Firma 2X2 Camen Comerţ SRL va modifica un spaţiu comercial situat în Mamaia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii