Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:37 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un teren de aproape 200.000 mp, situat pe strada Caraiman, dezmembrat de OIL Terminal SA Constanța

ro

17 Jul, 2024 17:00 189 Marime text
Sediul Oil Terminal, strada Caraiman
  • Primăria Costanța a emis un act de urbanism pentru OIL Terminal SA. Actul se referă a dezmembarea unui teren situat pe strada Caraiman nr. 2.
  • Terenul este situat pe strada Caraiman nr. 2, zona SP II Nord – Corp A, lot 2, municipiul Constanţa.
  • Oil Terminal SA este deținută de Ministerul Energiei, cu 87,75% din capitalul social, și Persoane Fizice și Juridice, cu 12,24 din capitalul social.
 
SC Oil Terminal SA  a obținut, pe data de 15 iulie, de la Primăria Costanța un act de urbanism, care se referă la dezmembarea unui teren situat pe strada Caraiman nr. 2.
 
Mai exat este vorba despre certificatul de urbanism nr. 1951, care  constă în: Prezentul certificat de urbanism poate fi utilizat în scopul declarat pentru dezmembrare teren cu suprafața de 198.318 mp, compus din Lot 2/1 cu suprafața de 143.744 mp,  Lot 2/2 cu suprafața de 50.195 mp, Lot 2/3 cu suprafața de 4.379 mp. Actul de urbanims este valabil 12 luni.
 
Terenul este situat pe strada Caraiman nr. 2, zona SP II Nord – Corp A, lot 2, municipiul Constanţa.

 
Despre OIL Terminal SA

 
Înființată în anul 1991, compania se ocupă de manipulări și are sediul social pe strada Caraiman, nr. 2 din Constanța. Oil Terminal SA este deținută de Ministerul Energiei, cu 87,75% din capitalul social, și Persoane Fizice și Juridice, cu 12,24 din capitalul social.
 
Administratorii spocietății sunt: Aurelian-Ovidiu Andrei, Sebastian-Valentin Bodu, Cristian-Florin Gheorghe, Ionuț-Stelian Micu, George-Silvian Mișa, George Teșeleanu și Ramona Ungur.
 
 În anul fiscal 2022, compania cu 962 de angajați, a declarat o cifră de afaceri de 302.678.978 lei și un profit net de 11.604.223 lei.
 
Situația fiscală pentru anul 2023 arată astfel: o cifră de afaceri de 349.787.314 lei, un profit de 14.292.764 lei și 996 de angagați.
 
Potrivit termene.ro, Aurelian-Ovidiu Andrei mai asociat în ATO Select SRL Giurgiu, administrator în Tracum SA Giurgiu.
 
La rândul său, Sebastian-Valentin Bodu este asociat în     
TV Store SRL București.
 
Cristian-Florin Gheorghe este asociat în Benecar Auto SRL Ilfov și administrator în Conpet SA Prahova.
 
De asemenea, George-Silvian Mișa este asociat în SYL Soft Management SRLConstanța.
 
La rândul său, George Teșeleanu este asociat unic în  Pantheon Management SRL Constanța, asociat în Agora PROJECT SRL Constanța, asociat în Urbis Media Press SRL Constanța,  administrator în Confex Matex International SA Hunedoara,  administrator în Societatea Națională Aeroportul International Mihail Kogalniceanu-Constanța SA Constanța,  Kogălniceanu, administrator în Șantierul Naval Midia SA Năvodari.
 
Nu în ultimul rând, Ramona Ungur este asociat și administrator în Netram Consulting SRL Ilfov,  asociat și administrator în BEST Cake Distribution SRL București,  asociat și administrator în Fib Bridge SRL București,  asociat în Bluestone Yohji Green SRL București,  asociat și administrator în DB5 Lightsource SRL București,  asociat și administrator în DB5 Light Two SRL București,  asociat și administrator în DB5 Light One SRL București, DB5 Light Three SRL București,  DB5 Light Four SRL București,  DB5 Light Five SRL București,  Energy Capital Finance IFN SA București, DB Team Support SRL București,  DB Team Management SRL         București.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
 
Citește și:

 
OIL Terminal SA investește în Portul Constanța. Compania va construi un rezervor în vecinătatea Danei 67

OIL Terminal SA desființează mai multe imobile de pe strada Caraiman din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii