Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 05 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde pentru edificare locuințe colective și spații prestări servicii pe strada Crișului din municipiul Constanța (DOCUMENT)

ro

05 Oct, 2024 17:06 192 Marime text
  • S-a încheiat consultarea publică pentru Planul Urbanistic de Detaliu în vederea edificării unor locuințe colective P+3E în municipiul Constanța, strada Crișului, sola 70, parcela 656/20, lot 1
  • Inițiatorul documentației urbanistice este Gheorghe Chirilă, iar elaborator ED COM '96 SRL
  • Terenul care a generat documentația are o suprafață de 6.333 mp și este proprietate privată a următoarelor persoane fizice: Bălan Corneliu Tudorel, Bălan Elena, Avram Radu, Avram Valeria, Chirilă Gheorghe și Chirilă Maria, identificat cu nr. cadastral 210401, carte funciară nr. 210401, conform contract de vânzare nr. 541/11.02.2022
  • În cadrul consultării publice au fost emise 6 notificări către proprietarii limitrofi terenului studiat
  • Pe tot parcursul derulării procesului de informare şi consultare publică nu s-au depus solicitări de la persoane interesate care vizează reglementările propuse, potrivit raportului consultării și informării publicate de Primăria Constanța

S-a încheiat consultare publică pentru Planul Urbanistic de Detaliu în vederea edificării unor locuințe colective P+3E în municipiul Constanța, strada Crișului, sola 70, parcela 656/20, lot 1.
Inițiatorul documentației urbanistice este Gheorghe Chirilă, iar elaborator ED COM '96 SRL.
Prezentul PUD urmărește reglementarea din punct de vedere urbanistic a zonei supuse studiului, în vederea stabilirii condițiilor de realizare a unor imobile cu regim de înălțime P+3E, cu funcțiunea de locuințe colective.

Amplasamentul studiat prin PUD este situat în intravilanului Municipiului Constanța, având ieșire la strada Crișului și strada 1, în apropiere de bulevardul Aurel Vlaicu.

Reglementările urbanistice pentru aceasta zona au fost stabilite prin PUZ „Aurel Vlaicu” aprobat prin HCL 286/29.06.2006 cu modificările și completările ulterioare.

Terenul care a generat documentația are o suprafață de 6.333 mp și este proprietate privată a următoarelor persoane fizice: Bălan Corneliu Tudorel, Bălan Elena, Avram Radu, Avram Valeria, Chirilă Gheorghe și Chirilă Maria, identificat cu nr. cadastral 210401, carte funciară nr. 210401, conform contract de vânzare nr. 541/11.02.2022.

Pe teren se propune realizarea unor construcții noi cu regim de înălțime P+3E - locuințe colective, prestări servicii.

Parcelele învecinate pe laturile est și vest sunt de asemenea aflate în proprietatea privată a persoanelor fizice/juridice - libere de construcții.

În cadrul consultării publice au fost emise 6 notificări către proprietarii limitrofi terenului studiat.
Pe tot parcursul derulării procesului de informare şi consultare publică nu s-au depus solicitări de la persoane interesate care vizează reglementările propuse, potrivit raportului consultării și informării publicate de Primăria Constanța, vezi secțiunea „documente”.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Imobiliare Plan Urbanistic de Detaliu pentru locuințe colective și spații prestări servicii în municipiul Constanța, lansat în consultare publică (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii