Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:27 19 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vh Extra Oil SRL vrea să edifice containere fast-food, o autoservire și spălătorie în Portul Constanța

ro

19 Oct, 2024 16:30 169 Marime text
  • Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Vh Extra Oil S.R.L.

Este vorba de proiectul „Construire platformă betonată pentru amplasare containere fast food cu terasă, autoservire cu terasă, vestiare, vulcanizare, cameră tehnică și instalație spălătorie auto – construcții ce deservesc activitatea de baza a societății și a personalului - investiția va fi realizată de Vh Extra Oil S.R.L.”, propus a fi amplasată în jud. Constanța, mun. Constanța, Incinta Port, Zona R. Mol 3 în dreptul clădirii AD-TIVE, parcela 117.


Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 

Despre VH Extra OIL SRL


Înființată în anul 2011, firma are sediul pe Șoseaua Tulcei nr. 147C, Lumina, Județul Constanța și se ocupă de comerțul cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi și gazoși al produselor derivate.
 
Asociații firmei sunt: Hampu Viorel, cu 90% din capitalul social, și Pădureanu Mirela, cu 10% din capitalul social.

De administrarea societății se ocupă Viorel Hampu.

Potrivit termene.ro, Hampu Viorel este asociat unic și administrator în  Ice Trans SRL Constanța, în  Boss Media Star SRL și  Vh No Fire SRL Constanța.  La rândul ei, Pădureanu Mirela este asociat și administrator în Geras Gold SRL Tulcea.

VH Extra OIL SRL a obținut, prin negociere directă, 37 de contracte de la autorități publice locale, cărora le-a furnizat motorină și produse petroliere, combustibil, electricitate și alte surse de energie. Printre acestea se numără: Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Liceul Tehnologic Nicolae Istratoiu Deleni, Creșa Oraș Eforie și altele.

În anul 2023, firma cu 15 salariați a declarat o cifră de afaceri de 40.091.361 lei și un profit de 1.632.974 lei.


PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținut e din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost foloste și infromații de pe termene.ro.
 

Citește și:

Primăria Constanța a emis un certificat de urbanism. Firma care a băgat în panică vecinii poate continua lucrările la blocul din Palazu Mare

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii