Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:29 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Hogea Vizita Caravanei „Ovidius” poate fi începutul unei relații interinstituționale de succes, ce îi va avantaja mai ales pe viitorii noștri studenți

ro

19 Jul, 2013 21:19 1305 Marime text
Pe 24 aprilie, Rectorul Dănuț Tiberius Epure se întâlnește cu elevii claselor a XII-a din Tulcea.
Începe Caravana „Ovidius”! Proiectul reprezintă cea mai importantă inițiativă a conducerii Universității în segmentul promovării instituției în județul Constanța, dar și în județele învecinate. Rectorul Dănuț Tiberius Epure, însoțit de o echipă formată din alți reprezentanți ai instituției, va deschide calea unui dialog direct cu elevii din anii terminali, dar și cu profesorii interesați de oferta educațională. Primele acțiuni ale Caravanei vor avea loc în municipiile Mangalia, Medgidia și Tulcea. Inițiativa Universității „Ovidius” se bucură deja de succes în rândul administrațiilor locale, care s-au declarat deschise către astfel de proiecte. Constantin Hogea, primarul municipiului Tulcea (de unde provine cel mai mare număr de studenți ovidieni, după Constanța), ne-a declarat:
„Cred că nu greșesc dacă afirm că Universitatea „Ovidius” din Constanța reprezintă cea mai importantă instituție de învățământ universitar din sud-estul României.

Citiți articolul integral pe: info-sud-est.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii