Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:50 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. „Hainele cele noi ale împăratului" - Primar liberal, metehne pesediste!

ro

12 Dec, 2021 14:23 2253 Marime text

 

  • Apropiați ai PSD coagulează din nou în structurile administraţiei locale condusă de primarul Vergil Chiţac
  • Dezbatem acest subiect, luni, de la ora 14.00 la ZIUA LIVE împreună cu viceprimarul municipiului Constanța, Florin Cocargeanu (USR)
  • Un alt subiect pe care îl vom aborda este cel al „ordinului de la împărăție de denigrare a primarului Vergil Chițac”, o acuzație recentă și extrem de gravă pe care edilul Constanței a făcut-o public la adresa grupului de consilieri USR
  • Nu în ultimul rând discutăm despre ceea ce-i ustură pe constănțeni la acest moment: prețul gigacaloriei – 450 de lei de la 1 ianuarie (n.r. USR Constanța au solicitat realizarea unui audit intern în cadrul Termoficare Constanța, care să clarifice care este prețul real al gigacaloriei), regulamentul de acces în zona Peninsulară (n.r. peninsularii au protestat din nou împotriva acestuia), dar și despre cinismul de soluțiilor propuse de administrația locală în proiectul de impozite și taxe pentru 2022
     


Apropiați ai PSD coagulează din nou în structurile administraţiei locale condusă de primarul Vergil Chiţac.
 
„Nepotismul pesedist începe să-şi arate colţii şi asta cu girul unui primar liberal. Este tot mai limpede pentru noi că efectele alianţei de la centru între PNL şi PSD încep să fie resimţite şi la Constanţa, iar asta nu poate decât să ne pună în gardă.
 
Măcelul celor 1.400 de arbori de la Mangalia este destul de proaspăt în memoria noastră şi am vrea să ştim pe ce criteriu a decis Vergil Chiţac că omul responsabil, Cătălin Caracostea, este potrivit pentru un post în Primărie? Este, bineînţeles, o întrebare retorică”, au declarat recent reprezentanții USR Constanța.
 
Dezbatem acest subiect, luni, de la ora 14.00 la ZIUA LIVE împreună cu viceprimarul municipiului Constanța, Florin Cocargeanu (USR).

Un alt subiect pe care îl vom aborda este cel al „ordinului de la împărăție de denigrare a primarului Vergil Chițac”, o acuzație recentă și extrem de gravă pe care edilul Constanței a făcut-o pusă la adresa grupului de consilieri USR.

Nu în ultimul rând discutăm despre ceea ce-i ustură pe constănțeni la acest moment: prețul gigacaloriei – 450 de lei de la 1 ianuarie (n.r. USR Constanța au solicitat realizarea unui audit intern în cadrul Termoficare Constanța, care să clarifice care este prețul real al gigacaloriei), regulamentul de acces în zona Peninsulară (n.r. peninsularii au protestat din nou împotriva acestuia), dar și despre cinismul de soluțiilor propuse de administrația locală în proiectul de impozite și taxe pentru 2022.


ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.







Citește și:
Raportul de activitate al viceprimarului USR PLUS, Florin Cocargeanu la un an de mandat (documente)


 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii