Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la o afacere de sezon, la un concept beach bar care a devenit, brusc, un fenomen local

ro

02 Aug, 2014 00:00 23478 Marime text
Dacă în acest sezon, am avut parte de Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia şi am auzit de nenumărate ori de celebra Copacabana, e momentul să promovăm şi plaja autohtonă, vestita „3 papuci“! Ioan şi Nicu Picu, doi fraţi din Constanța, şi-au mărit considerabil familia odată cu deschiderea Zoom Beach, un concept beach bar care a devenit, brusc, un fenomen local. Foarte populară printre tineri de câteva veri, această afacere de sezon mi-a atras atenţia, motiv pentru care nu am ezitat şi am hotărât să iau legătura cu Ioan Picu.

Cum şi când a luat naştere Zoom Beach?

Zoom, ca proiect, era în plan încă de pe vremea studiilor, deoarece am făcut o facultate cu profil turistic, iar plaja în sine s-a deschis în 2013, după ce am luat în calcul mai multe zone unde s-ar preta locaţia pentru target-ul nostru de clienţi.

Care credeţi că sunt avantajele plajei voastre, pentru care vă preferă atâţia concetăţeni şi turişti?

Putem discuta despre factori generali precum poziţionarea - locul este mult mai aproape decât Mamaia. Se evită aglomeraţia din trafic, pentru parcare nu se percepe taxă iar ca plajă individuală, este cel mai mare sector din Constanţa. Avem terenuri de tenis, volei şi fotbal gratuite şi, nu în ultimul rând, preţuri foarte mici faţă de staţiuni, atât la bar, cât şi la servicii.

Ce crezi că îi apropie pe toţi cei care vă vizitează constant?

Noi deja ne-am format ca o familie acolo. Toată lumea întâlneşte pe cineva cunoscut şi, în felul acesta, atmosfera este foarte plăcută. De asemenea, muzica reprezintă un mare atu faţă de concurenţă, noi având DJ aproape tot timpul.

Ce fel de evenimente şi petreceri aţi ţinut până acum în localul vostru?

Am găzduit petreceri tematice care au fost foarte bine primite de public. Spre exemplu, seara de folk cu Walter Ghicolescu, cu public de toate vârstele şi foarte numeros, este un eveniment pe care îl vom repeta o dată la două săptămâni toată vara. În rest, avem petreceri în fiecare weekend, pe timpul zilei, cu DJ cunoscuţi din oraş, care încălzesc atmosfera.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Costel 02 Aug, 2014 15:01 Muzica face totul ... Dezavantaje ... Toaleta si era bun si un dus .. In rest e foarte ok ;)
  • Cristian 02 Aug, 2014 04:49 1. Care parcare? 2. Toaleta? Ca aia nu se pune la socoteala. 3. Teren de tenis?