Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:28 05 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul Delfinariului din Constanța, Adrian Bîlbă, la „ZIUA-n amiaza mare”

ro

20 Jan, 2022 11:22 2090 Marime text
  • Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, din subordinea Consiliului Județean Constanța, va fi, vineri, 21 noiembrie, ora 13,00, prezentat la „ZIUA-n amiaza mare” de către Adrian Bîlbă, directorul instituției.

ZIUA-n amiaza mare are o frecvență săptămânală, și poate fi vizionată pe pagina www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.

Titulatura cam pompoasă, așa cum este trecută în documentele CJC, înseamnă de fapt Delfinariul, Planetariul, Acvariul și Microdelta, pe care constănțenii și turiștii le vizitează, indiferent de anotimp.

Vedetele sunt, de departe, delfinii Ni-Ni și Chen-Chen care se dau în spectacol cu o plăcere evidentă, lăsându-se aplaudate (sunt femele) ca niște adevărate staruri. Inclusiv în timpul iernii. Tocmai de aceea, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța este confundat cu Delfinariul. Veți afla, în emisiune, ce planuri are Consiliul Județean Constanța pentru creșterea atracției Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, cum și când vor putea avea cei doi delfini mai mulți tovarăși, ce proiect unicat in Europa privește Planetariul, cum se va transforma Microrezervația și cum poate fi posibilă construirea, chiar în curtea spațiului generos de pe bulevardul Mamaia, a unui nou acvariu, ultramodern și mult mai mare decât cel de pe promenada Cazinoului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii