Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:26 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vasile Miu, directorul general al Oil Terminal Functia actuala este o noua provocare

ro

20 Jan, 2009 00:43 4011 Marime text
Oil_Terminal_Vasile_Miu.jpgInterviu realizat cu Vasile Miu, noul director general al SC Oil Terminal SA.

Liberalul Mihai Lupu, fostul director al societăţii, şi-a dat demisia, după ce i s-a atribuit un mandat de deputat la alegerile parlamentare de la sfârşitul lunii noiembrie 2008.

Până acum, în ce funcţie aţi lucrat la Oil Terminal?

Am fost şef de mentenanţă. Eram, prin fişa postului, înlocuitor al domnului Lupu pe perioada când dumnealui era în concediu sau lipsea din societate.

Aveaţi contact cu conducerea....
Da, da. Eu, practic, prin ceea ce făceam, simţeam permanent pulsul companiei. Nimic din ce este în Oil nu îmi este străin.

Oil_Terminal_Vasile_Miu_2.jpgCu ce gânduri veniţi pe post?
Sper să păstrez liniştea care a fost creată în perioada domnului Lupu. Împreună, să zic aşa, am creat-o. Eu nu sunt dependent de vreun partid. Am doar relaţii amicale cu politicienii. Din punctul acesta de vedere eu vin cu o altă  apropiere faţă de oameni, faţă de salariaţi şi un alt fel de a respecta, practic, pe toată lumea. Înţeleg că postul implică şi altceva, dar sper în continuare, prin bună înţelegere şi argumentare, să reuşesc. Am o miză mare. Aşa cum, în 2005, am venit printr-o provocare profesională şi recunosc că nu am reuşit întru totul să realizez ideile cu care venisem, pentru că, venind din afară, auzi, vezi, te informezi, dar, în momentul în care începi să te loveşti de probleme, îţi schimbi viziunea. Acum pornesc la o nouă provocare profesională. Este o luptă care mă onorează. În acelaşi timp sper ca şi ceilalţi oameni politici din zonă să înţeleagă situaţia.

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii