Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:22 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Colonelul Amarandei, despre evenimentele care au împins limitele pompierilor constănțeni mai departe decât se credea omenește posibil

ro

20 Jul, 2021 13:42 4587 Marime text



Interviu LIVE miercuri, 21 iulie, ora 15.00, cu colonelul Cristian Mihail Amarandei, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea
  • Cele cinci luni petrecute de colonelul Amarandei la comanda ISU Dobrogea nu au fost lipsite de emoții puternice, evenimente neprevăzute, urgențe în care pompierii aflați în subordinea colonelului au fost chemați să răspundă pentru viețile a zeci, poate chiar sute de oameni, uneori pierzând în lupta cu moartea, dar fiind clari îngeri păzitori pentru fiecare viață salvată.
  • Incendiul de pe bulevardul Mamaia, din Constanța, în timpul căruia o femeie s-a aruncat de la balcon, incendiul neobișnuit din zona Far, care se manifesta cu flacără sub pământ, bebeluși blocați în mașină, oameni blocați în lift, zeci de persoane salvate de la înec și, nu în ultimul rând, exploziile de la Petromidia și Celco, în zile consecutive.
  • Toate acestea sunt evenimente care au împins limitele umane ale profesiei de pompier încă mai departe decât se credea omenește posibil.
  • Despre toate aceste evenimente și cum au fost trăite acestea din interior, de către oamenii care au trecut prin ele, discutăm miercuri, 21 iulie 2021, de la ora 15.00, cu inspectorul șef al ISU Dobrogea, colonelul Cristian Mihail Amarandei, în cadrul emisiunii ZIUA LIVE.
 
Colonelul Cristian Mihail Amarandei a preluat conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea la data de 4 februarie 2021, fiind împuternicit pe funcția de inspector șef pentru o perioadă de șase luni.
 
La momentul împuternicirii la comanda inspectoratului din Constanța, colonelul deținea funcția de inspector șef al ISU „Nicolae Iorga“ al județului Botoșani.
 
Cele cinci luni petrecute la comanda ISU Dobrogea nu au fost lipsite de emoții puternice, evenimente neprevăzute, urgențe în care pompierii aflați în subordinea colonelului au fost chemați să răspundă pentru viețile a zeci, poate chiar sute de oameni, uneori pierzând în lupta cu moartea, dar fiind clari îngeri păzitori pentru fiecare viață salvată.
 
Incendiul de pe bulevardul Mamaia, din Constanța, în timpul căruia o femeie s-a aruncat de la balcon, incendiul neobișnuit din zona Far, care se manifesta cu flacără sub pământ, bebeluși blocați în mașină, oameni blocați în lift, zeci de persoane salvate de la înec și, nu în ultimul rând, exploziile de la Petromidia și Celco, în zile consecutive.
 
Toate acestea sunt evenimente care au împins limitele umane ale profesiei de pompier încă mai departe decât se credea omenește posibil.
 
Despre toate aceste evenimente și cum au fost trăite acestea din interior, de către oamenii care au trecut prin ele, discutăm miercuri, 21 iulie 2021, de la ora 15.00, cu inspectorul șef al ISU Dobrogea, colonelul Cristian Mihail Amarandei, în cadrul emisiunii ZIUA LIVE.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii