Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Cum să păstrăm vie flacăra credinței, în vremuri tulburi

ro

05 Apr, 2022 10:43 2085 Marime text
  • Miercuri, 6 aprilie, de la ora 14.00, invitatul emisiunii ZIUA LIVE este părintele Dănuţ Marius Bertea - preot paroh al Parohiei Buna Vestire, din Constanța.
  • Acesta ne va vorbi despre lucrurile frumoase care se întâmplă în biserică, despre sprijinul pe care îl acordă aceasta dezvoltării personale a tinerilor, dar și despre modul în care biserica ne ajută în aceste momente grele prin care trece lumea întreagă.
  • De asemenea, părintele ne va vorbi și despre Concursul Național Catehetic „Rugăciunea în viața mea“, organizat cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, de către Sectorul teologic – educațional al Patriarhiei Române, în parteneriat cu Ministerul Educației.
  • ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
Am ajuns deja de câteva săptămâni bune să trăim vremuri despre care citeam înainte doar în cărțile de istorie.
 
Pandemie, războaie, mine pe mare, accidente în armată, iar exemplele nu se opresc aici.
 
În societatea tehnologizată în care trăim, atenția ne este mai degrabă captată de gadget-uri menite să ne distreze cu orice preț, ceea ce ne face să ne petrecem tot mai puțin timp gândind și reflectând inclusiv la ceea ce se întâmplă în jurul nostru.
 
Iar cel mai greu să se desprindă din acest consum continuu de tehnologie pare să fie pentru tineri și cei mici.
 
În întreg acest context, mai ales în momente pe care le trăim în ultimul timp, este important să știm cum putem păstra vie flacăra credinței.
 
Miercuri, 6 aprilie, de la ora 14.00, invitatul emisiunii ZIUA LIVE este părintele Dănuţ Marius Bertea - preot paroh al Parohiei Buna Vestire, din Constanța, care ne va vorbi despre lucrurile frumoase care se întâmplă în biserică, despre sprijinul pe care îl acordă aceasta dezvoltării personale a tinerilor, dar și despre modul în care biserica ne ajută în aceste momente grele prin care trece lumea întreagă.
 
De asemenea, părintele ne va vorbi și despre Concursul Național Catehetic „Rugăciunea în viața mea“, organizat cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, de către Sectorul teologic – educațional al Patriarhiei Române, în parteneriat cu Ministerul Educației.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii