Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 16 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE Mădălina Mihai, câștigătoarea ultimului sezon de iUmor, despre așteptările pe care le are în urma participării la SEAS

ro

16 Aug, 2024 10:23 222 Marime text


Duminică, pe 18 august 2024, de la ora 21:00, Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului – SEAS 2024 își încheie cea de a șasea săptămână cu spectacolul „O poveste super fericită (despre cum e să fii super trist)”. Acesta va avea loc la Grădina Tomis din Parcul Arheologic Constanța.
 
Sâmbătă, 17 august 2024, de la ora 11:00, la ZIUA LIVE, actrița Mădălina Mihai ne va spune mai multe despre acest spectacol și ce așteptări are de la experiența participării la SEAS.
 
Mădălina Mihai este originară din Lipova, județul Timiș, iar în anul 2019 a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București, după trei ani de studiu. În anul 2022, Mădălina Mihai a decis să-și aprofundeze cunoștințele și s-a înscris la programul de master „Arta Scenografului”.
 
În prezent, ea joacă pentru Teatrul Municipal „Bacovia” Bacău, instituția care produce spectacolul de duminică.
 
De asemenea, Mădălina Mihai este câștigătoarea celui mai recent sezon de iUmor, după un număr de stand-up comedy.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
ZIUA LIVE Actrița Dana Rogoz, pe scenă la Constanța. Ce părere are despre Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii