Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:23 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Tensiunile în Coaliția PNL-USR PLUS Constanța se amplifică. Se destramă guvernarea locală?

ro

02 Jun, 2021 12:24 3094 Marime text

Interviu LIVE joi, 3 iunie, ora 14.00, cu Florin Cocargeanu, viceprimarul municipiului Constanța.

  • USR PLUS nu a participat la ultima ședință de Consiliu local municipal Constanța, pentru a trage un semnal de alarmă pentru nerespectarea promisiunilor de către actualul primar
  • Toate punctele negociate în Acordul politic au fost încălcate în mod repetat de partenerii de la PNL
  • Care sunt nemulțumirile USR PLUS, aflăm, joi, 3 iunie de la ora 14.00 la ZIUA LIVE de la președintele organizației municipale USR Constanța, viceprimarul Florin Cocargeanu

Consilierii USR PLUS nu au participat la ultima ședință de Consiliu local municipal Constanța, pentru a trage un semnal de alarmă pentru nerespectarea promisiunilor, de către actualul primar.

Aleșii USR PLUS erau mult mai optimiști acum 7 luni, când credeau că, alături de partenerii din PNL Constanța, pot reuși lucruri importante pentru orașul nostru.

Acest deziderat este valabil încă, spun aceștia, însă doar cu schimbări majore în abordare.

Care sunt nemulțumirile USR PLUS, aflăm, joi, 3 iunie de la ora 14.00 la ZIUA LIVE de la președintele organizației municipale USR Constanța, viceprimarul Florin Cocargeanu.

Tot atunci discutăm și pe marginea acordului de colaborare cu PNL, în cadrul căruia au fost agreate anumite soluții, dar care nu s-au aplicat conform negocierii.

La șapte luni de la preluarea mandatelor de aleșii locali, toate punctele negociate au fost încălcate în mod repetat.

Care sunt solicitările USR PLUS pentru partenerii lor din PNL, pentru ca guvernarea locală să nu se destrame, aflați la ZIUA LIVE.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.







 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii