Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:35 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA-n amiaza mare Cât de pregătit este litoralul pentru deschiderea sezonului estival

ro

14 Apr, 2022 16:22 2098 Marime text


Mai mulți hotelieri, manageri de restaurante, cluburi, terase și agenți de turism de pe litoral sunt invitați, vineri, 15 aprilie, ora 13.00 la „ZIUA-n amiaza mare”.
 
ZIUA-n amiaza mare are o frecvență săptămânală și poate fi vizionată pe pagina www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.
 
Vom afla, astfel, cât de pregătit este litoralul românesc pentru deschiderea sezonului estival, mai exact pentru minivacanța de 1 Mai.
 
Este perioada încare zeci de mii de turiști dau năvală în stațiunile de la mare, mai ales la Vama Veche și în nordul stațiunii Mamaia.
 
Anul acesta lipsesc evenimentele dedicate de către autoritățile locale începutului de sezon estival. La fel ca în ultimii ani, de altfel. De bază rămâne implicarea operatorilor privați, ale căror oferte de distracție pe plajă, în cluburi, în corturi, dar și pe mare sunt de nerefuzat. Festivaluri și concerteîn care performează vedete autohtone și străineau loc la Mamaia, Costinești, Olimp, Vama Veche. Nu lipsesc nici evenimentele gastronomice.
 
Vom afla de la invitați informații despre tarifele pentru minivacanța de 1 Mai, dar și pentru sezonul estival propriu-zis. Nu sunt uitate demersurile pe care le fac operatorii din turism pentru a găsi deschidere la autoritățile locale și centrale pentru promovarea litoralului românesc.
 
După „lupte seculare“, o parte dintre solicitări par să fie rezolvate. De exemplu, pentru operatorii din Mamaia, există speranțe ca porțiunile de plaje extinse anul trecut să poată fi folosite de aceștia pentru a oferi turiștilor servicii gratuite. Mai multe, la „ZIUA-n amiaza mare”.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii