Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:28 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț important de la Ministerul Educației!

ro

05 Jun, 2024 16:59 768 Marime text
foto: Facebook.com Ministerul Educației a anunțat că s-a publicat recent Ordinul de aprobare a Procedurii de selecție a membrilor Comisiei Naționale de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU), precum și componența nominală a comitetelor de selecție responsabile de analizarea candidaturilor.

Aceste comitete vor evalua cu atenție candidaturile persoanelor înscrise în platforma brainmap.ro și vor recomanda Ministerului Educației noii membri ai comisiilor CNATDCU pentru mandatul 2024-2028. 


Iată anunțul Ministerului Educației:

Am publicat Ordinul privind aprobarea Procedurii de selecție a membrilor Comisiei Naționale de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) și componența nominală a comitetelor de selecție care analizează candidaturile pentru calitatea de membru al CNATDCU pentru mandatul 2024-2028.

Comitetele de selecție vor analiza candidaturile persoanelor înscrise în platforma brainmap.ro, și vor recomanda Ministerului Educației noii membri ai comisiilor CNATDCU.


Mai multe detalii, aici 

Ordin nr. 4.621/05.06.2024

Pentru context



Citește și:

Zi liberă miercuri, 5 iunie, de Ziua Învățătorului. Când va începe vacanța de vară?

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii