Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 04 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au fost afișate rezultatele la Evaluarea Națională 2024. Doi elevi din județul Constanța, cu media 10! Verifică AICI ce medie ai obținut!

ro

03 Jul, 2024 12:10 1738 Marime text

foto: Pixabay
  • Comunicarea rezultatelor obținute la Evaliuarea națională 2024 se face anonimizat prin coduri individuale, care înlocuiesc numele și prenumele, atât în centrele de examen, cât și pe site-ul evaluare.edu.ro.
  • Contestațiile pot fi depuse la centrele de examen sau transmise prin mijloace electronice, în zilele de 3 iulie (în intervalul orar 16:00 - 19:00) și 4 iulie (în intervalul orar 8:00 - 12:00).
 
Primele rezultate la Evaluarea Națională au fost afișate pe siteul evaluare.edu.ro. Contestațiile pot fi depuse la centrele de examen sau transmise prin mijloace electronice, în zilele de 3 iulie (în intervalul orar 16:00 - 19:00) și 4 iulie (în intervalul orar 8:00 - 12:00).


Doi elevi din județul Constanța au obținut media 10 la Evaluarea Națională. Cei doi au absolvit Colegiul Național Mircea cel Bătrân.

Elevii care depun/transmit contestațiile completează, semnează și depun/transmit și o declarație-tip în care se menționează că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Documentele sunt semnate și de către părinții/reprezentanții legali ai elevilor minori.

Verifică AICI ce medie ai obținut!


Rezultatele finale vor fi afișate marți, 9 iulie


Comunicarea rezultatelor obținute se face anonimizat prin coduri individuale care înlocuiesc numele și prenumele, atât în centrele de examen, cât și pe site-ul evaluare.edu.ro, respectându-se Regulamentul general privind protecția datelor personale. Codurile individuale vor fi distribuite elevilor pe bază de semnătură de primire, la prima probă susținută.

Media de admitere, pe baza căreia se realizează înscrierea în clasa a IX-a de liceu a absolvenților învățământului gimnazial, este media generală la evaluarea națională susținută de absolvenții clasei a VIII-a, calculată ca medie aritmetică, cu două zecimale, fără rotunjire, a notelor obținute la probele din cadrul Evaluării Naționale.

Citește și: 
 
Emoții pentru absolvenții de clasa a VIII-a! Primele rezultate la Evaluarea Națională 2024, afișate astăzi
 
Învățământ Constanța. Profesorii implicați în Evaluarea Națională și Bacalaureat, remunerați cu mai mulți bani anul acesta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii