Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 26 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bacalaureat 2024 Constanța, sesiunea de toamnă Cea mai mare medie, obținută de un candidat de la Liceul Tehnologic „Ion Podaru“ din Ovidiu

ro

26 Aug, 2024 14:22 301 Marime text
Liceul Tehnologic Ion Podaru in Ovidiu
  • Ministerul Educației a publicat astăzi, 26 august, ora 12:00, rezultatele inițiale (înainte de înregistrarea/soluționarea contestațiilor), obținute de candidații care au susținut examenul naţional de bacalaureat în sesiunea august 2024.
În județeul Constanța, cea mai mare la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului de toamnă 2024 a fost obținută de un candidat de la Liceul Tehnologic „Ion Podaru“ Ovidiu   - 9,2!
 
Cea de-a doua medie, 9,06, a fost obținută de un candidat de la Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu“ Năvodari.
 
De asemenea, un candidat de la Colegiul Comercial „Carol I“ Constanţa a obținut media 8,73.

Un candidat de la Colegiul Național Mihai Eminescu a obținut media 8,03.

La probele scrise s-au prezentat 28.016 candidaţi din totalul celor 33.676 de candidaţi înscrişi. Au fost eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă 48 de candidaţi (aceştia nu vor putea participa la următoarele două sesiuni), a precizat Ministerul Educației.
 
Contestațiile pot fi depuse/transmise astăzi, până la ora 18:00, inclusiv prin mijloace electronice.
 
Candidații care contestă rezultatul inițial al evaluării trebuie să completeze, să semneze și să depună/transmită prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere, a încheiat sursa citată.
 
Rezultatele finale vor fi afișate vineri, 30 august.
 
Nota minimă de promovare a fiecărei probe scrise este 5 (cinci), iar media finală necesară pentru a promova examenul este cel puțin 6 (șase). Rata de promovare este calculată din totalul candidaţilor prezenţi, incluzând în această categorie şi candidaţii eliminaţi.

Notele obținute de elevii din județul Constanța la cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului 2024 pot fi consultate AICI!

PRECIZĂRI 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Emoții mari pentru absolvenții de liceu Luni, 26 august se afișează rezultatele examenului de Bacalaureat, sesiunea august 2024


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii