Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:25 08 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bacalaureat 2024 Patru licee din județul Constanța, promovabilitate zero la examenul de maturitate

ro

08 Jul, 2024 15:11 680 Marime text
  • Rezultatele la Bacalaureat 2024 au publicate pe bacalaureat.edu.ro, dar și la avizierele centrelor de examen.
  • Elevii trebuie să obțină cel puțin nota 5 la fiecare probă scrisă și o medie generală de minimum 6 pentru a promova examenul.
  • Elevii nemulțumiți de note pot depune contestații pe 8 iulie, între orele 12:00 și 18:00 la centrul de examen sau pe email la adresa contestatiibacspecial2024@gmail.com.
  •  
Inspectoratul Școlar Județean Constanța transmite că patru licee tehnologice din județul Constanța au înregistrat promovabilitate ZERO la Bacalaureat 2024.

Cele 4 unități de învățământ sunt: Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă ’Albatros’ Constanţa, Liceul Tehnologic Crucea, Liceul Tehnologic Independenţa și Liceul Tehnologic ’Nicolae Istrăţoiu’ Deleni.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Topul liceelor din Constanța în funcție de media obținută la Bacalaureat 2024. Colegiul „Mircea cel Bătrân“, în fruntea clasamentului

Bacalaureat 2024 Ierarhia liceelor din județul Constanța, în funcție de procentul de promovabilitate. Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza“, pe primul loc

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii