Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 19 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bacalaureat 2024 sesiunea de august Ce subiecte au avut de rezolvat elevii la proba de Limba și Literatura română și care era rezolvarea acestora (DOCUMENTE)

ro

19 Aug, 2024 15:18 205 Marime text
Centru de examen Bacalaureat. Sursa foto: ZIUA de ConstanțaSubiectele la Limba română de la examenul de Bacalaureat 2024, sesiunea de august au fost publicate astăzi în secțiunea specială de pe edu.ro, unde este disponibil și baremul de corectare.

Subiectele și baremul pot fi consultate în secțiunea Documente a materialului pe ZIUA de Constanța.  

Reamintim că, probele scrise ale examenului național de Bacalaureat, sesiunea august 2024, a debutat astăzi, 19.08 2024, cu Proba Ea) Proba de limba și literatura română. La nivelul județului Constanța au fost desemnate 3 centre pentru susținerea acestor probe.
 
Pentru acest examen s-au înscris 1077 absolvenți), după cum urmează:
  • Proba scrisă Ea)-   453  de candidați;
  • Proba scrisă Ec)-   596  de candidați;
  • Proba scrisă Ed)-   765  de candidați. 
La proba scrisă de astăzi, la Limba și literatura română, au fost absenți 90 dintre candidații înscriși. Un candidat, din seriile anterioare, a fost eliminat pentru fraudă (însemnări pe suport de hârtie).
 
Mâine, 20 august 2024, se va desfășura Proba scrisă obligatorie a profilului, Proba Ec). La nivelul județului Constanța s-au înscris pentru fiecare disciplină astfel:
•        Matematică- Științe ale naturii: 32 candidați;
•        Matematică Informatică: 22 candidați;
•        Matematică Tehnologic: 405 candidați;
•        Matematică Pedagogic: 7.
•        Istorie: 130.
 
Afișarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 26 august. Reamintim faptul că, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, afișarea rezultatelor se va face prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidatului.
 
Contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, 26.08.2024, în intervalul orar 12:00 - 18:00. Cererea de contestații prevede faptul că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere și reprezintă nota finală obținută la proba respectivă care nu mai poate fi modificată.
 
Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 30 august.

Citește și. 

Un elev eliminat de la proba scrisă la Limba și Literatura Română după ce a fost prins cu fițuici
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii