Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:13 31 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Câți candidați au obținut note peste 7 la examenul de titularizare

ro

31 Jul, 2024 17:53 128 Marime text
Examen de titularizareMinisterul Educației a publicat astăzi, 31 iulie (ora 12:00), rezultatele finale înregistrate la proba scrisă (17 iulie) din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar (sesiunea 2024).

La nivelul județului Constanța s-au prezentat la acest concurs 988 de candidați care au susținut proba scrisă la 47 de discipline, 108 candidați s-au retras, 1 candidat a fost eliminat, 878 de lucrări au fost evaluate și 1 lucrare a fost anulată în centru de evaluare.

În urma evaluării lucrărilor înainte de etapa de contestații, pe tranșe de note, situația arăta astfel:
  • 187 de candidați au obținut note mai mici de 5;
  • 348 de candidați au obținut note între 5 și 7;
  • 343 de candidați au obținut note mai mari de 7, din care 55 candidați au obținut note între 9 și 10. 
În cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar 5 candidați au obținut nota 10 (2 candidați la Arte vizuale și 3 la Educație fizică și sport), menționează ISJ Constanța. 

După finalizarea contestațiilor situația este următoarea: 
  • 151 de candidați au obținut note mai mici de 5;
  • 363 de candidați au obținut note între 5 și 7;
  • 359 de candidați au obținut note mai mari de 7
Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante, publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe, organizate de către Inspectoratul Școlar Județean Constanța, conform calendarului specific, publicat de Ministerul Educației.
 
Citește și: 

Rezultatele finale de la titularizare au fost publicate! Când sunt programate ședințele publice pentru repartizarea candidaţilor pe posturile didactice vacante
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii