Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
03:13 28 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curs online de formare a personalului didactic la Universitatea Ovidius din Constanța

ro

03 Oct, 2022 15:14 1735 Marime text
Universitatea Ovidius ConstanțaUniversitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează, în perioada 23.09.2022 – 14.10.2022, cursul online de formare a personalului didactic de predare și a personalului didactic auxiliar din cadrul UOC, în vederea asigurării stării de bine la locul de muncă, în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2022-0586 - Îmbunătățirea calității activității didactice la Universitatea Ovidius din Constanța prin perfecționarea continuă a personalului didactic și a mijloacelor de învățare – DIDACT-IQ, informează conf. univ. dr. Gabriela Gheorghiu, directorul proiectului, conform Biroului de Presă al Universității Ovidius Constanța.

„Cursul are ca obiectiv principal îmbunătățirea calității activităților didactice la UOC prin promovarea stării de bine la locul de muncă pentru personalul implicat în aceste activități și este structurat pe mai multe module, care abordează tematici diferite, precum: tehnici pentru conștientizarea stării de bine și realizarea obiectivelor prin coaching; repere teoretice și psihodiagnoza stării de bine în context organizațional; perspective aplicative ale stării de bine; realizarea stării de bine prin caligrafie”, precizează conf. univ. dr. Gabriela Gheorghiu.


Cunoștințele dobândite în timpul cursului vor fi completate de un schimb de bune practici facilitat cu ocazia unei mese rotunde ce va fi organizată în luna noiembrie în cadrul proiectului și care va fi dedicată, de asemenea, importanței asigurării stării de bine la locul de muncă pentru îmbunătățirea calității activității didactice.

Proiectul CNFIS-FDI-2022-0586 - Îmbunătățirea calității activității didactice la Universitatea Ovidius din Constanța prin perfecționarea continuă a personalului didactic și a mijloacelor de învățare – DIDACT-IQ a primit o finanțare în valoare de 295.000 lei din bugetul Ministerului Educației, fiind unul dintre cele șapte proiecte ale UOC, finanțate în acest an prin Fondul de Dezvoltare Instituțională.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii