Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:44 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Demonstrație culinară cu Chef Mihai Dragomir, la liceul din Techirghiol, județul Constanța (Galerie FOTO)

ro

17 Jun, 2024 21:24 1101 Marime text
Sursa galeriei foto: ISJ Constanța




 
  • Liceul Teoretic „Emil Racoviță” din Techirghiol a fost gazda unui eveniment deosebit, în cadrul căruia chef Mihai Dragomir, câștigător al concursului „Chefi la cuțite”, ediția 2024, a făcut o demonstrație culinară de excepție în fața invitaților săi.
 
Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Constanța, ai Primăriei Orașului Techirghiol și cei aproximativ șaizeci de elevi de la unități școlare de profil precum Colegiul Economic „Carol I” Constanța, Liceul Tehnologic „Miron Costin” Constanța, Liceul Teoretic „Carmen Sylva” Eforie Sud și Liceul Teoretic „Emil Racoviță” Techirghiol au urmărit cu mult interes etapele de pregătire a preparatului și au apreciat modul în care acesta a fost prezentat la final.
 

„Au atras atenția și admirația tuturor scoicile Saint-Jacques cu emulsie de pătrunjel și salată de alge, un „ecosistem marin” care poartă semnătura lui Mihai și care a fost prezentat juraților ca starter în finala „Chefi la cuțite”.
Chef Mihai Dragomir a profitat de acest prilej pentru a le oferi câteva sfaturi elevilor care, probabil, la finalul studiilor, vor alege să se specializeze în domeniu. A vorbit despre pasiune, seriozitate, perseverență și multă muncă, ceea ce l-a ajutat și pe el să ocupe un loc de cinste, printre cei mai buni bucătari”, spun reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Constanța.

 
Mihai a descris meseria de bucătar ca fiind una care disciplinează, întrucât în bucătărie este obligatoriu să existe reguli și respect pentru cei care coordonează activitatea, dar și pentru cei alături de care sunt îndeplinite diverse sarcini.

 
 
Citește și
 Bacalaureat 2024Peste 5.000 de candidați înscriș la nivelul județului Constanța

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii