Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:15 09 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două licee din județul Constanța, decorate de Klaus Iohannis cu meritul pentru Învățământ în grad de CAVALER

ro

09 Oct, 2024 10:19 483 Marime text
Licee din Constanța, decorate de Iohannis. Sursa foto - ISJ Constanta
  • Două instituții din județul Constanța, Liceul Teoretic „Emil Racoviță" din Techirghiol și Liceul Tehnologic „Mihai Viteazul" din Mihai Viteazu, au fost decorate de Klaus Iohannis.

În data de 8 octombrie 2024, Președintele României, E.S. Klaus Iohannis, cu ocazia ceremoniei organizate cu prilejul Zilei Mondiale a Educației, la Palatul Cotroceni, a decorat cu Ordinul „Meritul pentru Învățământ" în grad de Cavaler două instituții din județul Constanța:
Liceul Teoretic „Emil Racoviță" din Techirghiol și Liceul Tehnologic „Mihai Viteazul" din Mihai Viteazu.

Liceul Emil Racovita

Această decorație este „în semn de apreciere şi recunoștință pentru contribuția dascălilor la dezvoltarea României prin educație, pentru profesionalismul și dăruirea cu care s-au dedicat misiunii transformatoare a școlii în viața elevului, dar și a comunității, preocupându-se de continua îmbunătățire a actului educațional”.

Liceul Mihai Viteazu


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și: 

Salarii mai mari cu 25%, timp de cinci ani: Cadrele didactice din Constanța care beneficiză de gradații de merit. Lista publicată de ISJ Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii