Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:30 19 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii cursului „Maestru in arta culinara" au avut festivitatea de absolvire

ro

02 Jul, 2010 02:32 2879 Marime text
nejloveanu.jpgÎn cursul zilei de ieri, elevii Cursului de calificare în meseriile de bucătar şi ospătar au primit diplomele de absolvire. Festivitatea de premiere s-a desfăşurat în Sala de consiliu a Hotelului Balada Nej. Patru absolvenţi de facultate, trei studenţi şi absolvenţi de liceu şi-au desfăşurat activitatea practică timp de cinci luni, alături de profesionişti desăvârşiţi.

„Aceasta este seria a treia a Cursului organizat de Fundaţia Ing. N.Nejloveanu, conform normelor Centrului Naţional de Formare şi Perfecţionare a Adulţilor. 80 la sută dintre absolvenţii cursului au reuşit să-şi găsească un loc de muncă, datorită competenţelor practice dobândite. Alături de ei se va afla şi viitoarea generaţie de cursanţi din rândul elevilor Liceului de Gastronomie Restaurante şi Hoteluri, care au reuşit deja examenul de competenţe profesionale conform Ministerului Sănătăţii, continuatori ai tradiţiei «meseria, brăţară de aur»", a declarat, la sfârşitul festivităţii, ing. Niculae Nejloveanu.

„M-am înscris la acest curs deoarece îmi place foarte mult această meserie şi simt că sunt făcută pentru ea. Am avut norocul să învăţ meserie de la maestrul culinar Gheorghe Haleş, de la care am învăţat secrete de care anumiţi bucătari nu au habar", ne-a spus Valentina Ştefănescu.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii