Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:10 04 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivitate de deschidere a anului școlar la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța

ro

04 Sep, 2024 10:47 169 Marime text
Sursa foto: Facebook, Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța



Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” organizează luni 9 septembrie 2024, ora 09.00, festivitatea de deschidere a anului școlar 2024-2025.

Accesul la festivitate se face în intervalul orar 8:00-8:30,  pe poarta de acces a colegiului din imediata apropiere a punctului de control al Academiei Navala ,,Mircea cel Bătrân", unde veți fi așteptați de personalul de îndrumare desemnat.

O dată cu începutul lunii septembrie se simte un vânticel mai răcoros printre frunzele îngălbenite și ciripitul de păsărele va fi în curând înlocuit de zumzetul și freamătul specific copiilor ce se pregătesc să umple holurile școlii. 


La colegiul militar, furăm startul! De astăzi ne pregătim să îi întâmpinăm pe „bobocei”, alături de elevii gradați, care vin deja în colegiu pentru a se pregăti pentru festivitatea de deschidere de an școlar și prima lor defilare.

Cu această ocazie, vrem să le urăm, atât elevilor de anul I, care astăzi pășesc, pentru prima oară, plini de speranță și emoție, pe poarta Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza”, cât și celorlați cadeți ai colegiului, bun  venit și succes în noul an școlar. Multe reușite în tot ceea ce vă propuneți!, au transmis reprezentanții instituției.


Citește și:
ConstanțaPromovabilitate de 100% la examenul de bacalaureat la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii