Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:16 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Galați Elev de clasa a X-a găsit cu substanțe suspecte într-o instituție de învățământ

ro

06 Oct, 2023 15:22 983 Marime text

foto: pexels Într-un incident recent din municipiul Galați, un elev de clasa a X-a a fost prins cu o substanță suspectă asupra sa, alertând autoritățile și declanșând o anchetă.

La data de 6 octombrie 2023, directorul unei unități de învățământ preuniversitar din Galați a sesizat Secția 3 Poliție Galați cu privire la această situație alarmantă.



Oficial de la IPJ Galați 

La data de 6 octombrie 2023, la ora 12:45, directorul unei unități de învățământ preuniversitar din municipiul Galați a sesizat Secția 3 Poliție Galați, cu privire la faptul că un elev de clasa a X – a, din cadrul respectivei instituții ar avea asupra lui, 5 bucăți dintr-o substanță albă, tip cristal.

La fața locului au ajuns în scurt timp polițiști din cadrul Secției 3 Poliție, care au identificat elevul, un adolescent, cu vârsta de 16 ani, din municipiul Galați și au procedat la ridicarea celor 5 bucăți de tip cristal, de mici dimensiuni, care fuseseră găsite de cadrele didactice, fiind bănuite a face parte din categoria substanțelor psihoactive.

Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Galați împreună cu cei din cadrul Biroului Siguranță Școlară și a celor de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Galați, pentru stabilirea întregii situații de fapt și pentru luarea măsurilor legale care se impun.


Citește și:

Ziua Educației, marcată la data de 5 octombrieZi liberă pentru elevi, profesori și angajații din învățământ
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii