Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată câți elevi au fost înscriși la proba de limbă maternă din cadrul Evaluării Naționale a clasei a VIII-a

ro

29 Jun, 2024 11:43 353 Marime text

 
  • Ultima probă scrisă (Limba și literatura maternă) din cadrul Evaluării Naționale a absolvenților de clasa a VIII-a (EN VIII 2024) s-a desfășurat vineri, 28 iunie. 
     
Ultima probă scrisă (Limba și literatura maternă) din cadrul Evaluării Naționale a absolvenților de clasa a VIII-a (EN VIII 2024) s-a desfășurat vineri, 28 iunie, transmite un comunicat din partea Ministerului Educației. 

Au fost prezenți 9.193 de elevi (95,1%) din totalul celor 9.667 de elevi înscriși pentru susținerea acestei probe.

S-au înregistrat 474 de absenți. Niciun elev nu a fost eliminat.

Primele rezultate vor fi afișate atât în centrele de examen, cât și pe pagina web dedicată, evaluare.edu.ro, în data de 3 iulie, până la ora 14:00.

În conformitate cu prevederile GDPR, comunicarea rezultatelor obținute se face anonimizat prin coduri individuale (care înlocuiesc numele și prenumele), distribuite elevilor pe bază de semnătură de primire, la prima probă.

Contestațiile pot fi depuse la centrele de examen sau transmise prin mijloace electronice în zilele de 3 iulie (în intervalul orar 16:00 - 19:00) și 4 iulie (în intervalul orar 8:00 - 12:00).

Elevii care depun/transmit contestațiile completează, semnează și depun/transmit și o declarație-tip în care se menționează că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Documentele sunt semnate și de către părinții/reprezentanții legali ai elevilor minori.

Rezultatele finale vor fi afișate marți, 9 iulie, a încheiat sursa citată.


Citește și:
ISJ Constanța: Peste 5.000 de absolvenți ai claselor a XII-a/a XIII-a, așteptați la probele scrise ale examenului național de Bacalaureat (sesiunea iunie-iulie 2024)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii