Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incepe competitia Skills@Work Challenge 2010

ro

19 Feb, 2010 03:58 1656 Marime text
liceul_ovidius.jpgAstăzi, după ce tema de lucru a fost lansată pe 12 februarie, echipele Liceului Teoretic Ovidius prezintă ideile de afaceri şi răspund întrebărilor juriului din Bucureşti, după o săptămână de activitate prin intermediul Microsoft Live@Edu.

Skills@Work Challenge este o competiţie internaţională care se derulează în zece ţări europene şi reuneşte elevi din învăţământul tehnic şi de specialitate pentru a găsi soluţii creative la o problemă dată.

Astăzi, are loc competiţia Skills@Work Challenge ediţia 2010, care se desfăşoară pe platforma Microsoft Live Meeting, simultan în cinci oraşe, Constanţa, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara. Această tehnologie le va permite celor peste 250 de elevi participanţi din oraşele menţionate să comunice cu juriul aflat în Bucureşti şi să îşi prezinte ideile de afaceri într-un spaţiu virtual în care distanţa nu are importanţă.

Juriul este format din reprezentanţi ai Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, JA Romania, British Council şi companiei Microsoft.

Echipa care câştigă astăzi faza locală, participă la etapa naţională a competiţiei, care are loc în Bucureşti, pe 27 februarie. Câştigătorii finalei naţionale vor reprezenta România la finala europeană „Innovation Expo" care are loc la Belgrad, în perioada 21 - 25 aprilie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii