Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:31 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISJ Constanța pregătește examenul de bacalaureat național 2022 în colaborare cu Universitatea Ovidius din Constanța

ro

24 Feb, 2022 11:18 1308 Marime text
Potrivit unui comunicat al ISJ Constanța, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, în parteneriat cu Universitatea Ovidius Constanța, organizează în această perioadă lecții online de pregătire pentru examenul de bacalaureat național 2022.

„Inițiativa face parte din seria de activități prevăzute în protocolul de colaborare interinstituțională și urmărește sprijinirea elevilor în parcurgerea programei școlare pentru bacalaureat, în vederea creșterii performanței școlare.
În acest context, Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității Ovidius din Constanța organizează Lecții de pregătire la disciplina Matematică pentru Examenul de Bacalaureat 2022. Acestea se vor susține în sistem online, pe platforma Cisco Webex începând cu data de 05.03.2022 (sâmbătă), în intervalul orar 12.00-14.00“ - au precizat reprezentanții ISJ Constanța.

Înscrierea se realizează în baza unui formular pus la dispoziție la adresa: https://fmi.univ-ovidius.ro/program-de-pregatire-pentru-bacalaureat-la-fmi-2022/.

„Ne dorim ca această inițiativă comună să contribuie în mod substanțial la fixarea și exersarea competențelor necesare finalizării cu succes a parcursului educațional preuniversitar pentru tinerii din clasele terminale. Efortul colegilor noștri de la catedră va fi completat de expertiza cadrelor didactice universitare, astfel încât pregătirea suplimentară a elevilor să constituie una dintre premisele fundamentale ale succesului școlar- prof. Sorin Mihai, inspector școlar general.

Sursa foto: Pixabay
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii