Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație la DGAS Constanța Cantina de ajutor social din Constanța va fi reabilitată (DOCUMENTE)

ro

28 Jun, 2024 10:53 504 Marime text
Cantina de ajutor reciproc Constanta
  • Contractul „Lucrări de reparații subsol la Cantina de ajutor social Constanța“ are o valoare estimată de 135.811,51 lei.
  • Cel de-al doilea contract – „Lucrări de reparații bucătărie și spațiul de distribuire a hranei la Cantina de ajutor social Constanța“ are o valoare estimată de  53.977,01 lei.
  • Ofertele pot fi depuse până pe data de 04.07.2024, ora 16:00.
 
Direcția Generală Asistență Socială Constanța anunță organizarea și desfășurarea unei proceduri publice pentru atribuirea a două contracte care vizează reabilitarea cantinei de ajutor social.
 
Contractul „Lucrări de reparații subsol la Cantina de ajutor social Constanța“ are o valoare estimată de 135.811,51 lei. Ofertele pot fi depuse până pe data de 04.07.2024, ora 16:00.  Obiectul prezentei achiziții îl constituie execuția lucrărilor de reparații la subsol la Cantina de ajutor social Constanța, din strada Cpt. Petre Romulus, nr. 22 , conform cerințelor din caietului de sarcini.
 
Contractul se va încheia după data atribuirii și va fi valabil până la îndeplinirea tuturor obligațiilor asumate. Ofertele prezentate trebuie să respecte cantitățile și cerințele specificate din caietul de sarcini. Oferta va fi prezentată în prețuri unitare, fără TVA.
Se va constitui garanție de bună execuție, în cuantum de 5% din valoarea totală a contractului, fără TVA.
 
Criteriul de atribuire îl reprezintă "prețul cel mai scăzut" pentru ofertele conforme cu necesitatea autoritățtii contractante din caietul de sarcini. Oferta va fi transmisă la adresa de e-mail achizitii@dgas-ct.ro, sau la sediul DGAS din strada Unirii nr. 104, biroul 1 – Registratura, în plic închis până în data de 04.07.2024, ora 16:00.
 
Cel de-al doilea contract – „Lucrări de reparații bucătărie și spațiul de distribuire a hranei la Cantina de ajutor social Constanța“ are o valoare estimată de  53.977,01 lei. Data limită pentru depunerea ofertelor este de 04.07.2024, ora 16:00.
 
 Obiectul prezentei achiziții îl constituie execuția lucrărilor de reparații la bucătărie și spațiul de distribuire a hranei la Cantina de ajutor social Constanța. Contractul se va încheia după data atribuirii și va fi valabil până la îndeplinirea tuturor obligațiilor asumate. Valoarea totală a ofertei financiare va fi exprimată în lei, cu TVA menționată distinct și va fi justificată pe baza devizului de lucrări, conform normelor în vigoare, deviz ce va fi conform cu cerințele din caietul de sarcini.
 
Ofertele prezentate trebuie să respecte cantitățile și cerintele specificate din caietul de sarcini. Se va constitui garanție de buna execuție, în cuantum de 5% din valoarea totală a contractului, fără TVA. Criteriul de adjudecare îl reprezintă "prețul cel mai scăzut".
 
În secțiunea Documente puteți consulta cele două contracte de participare la licitație.
 
PRECIZĂRI:
 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


 
Ședință CLM Constanța: Iată cine poate beneficia de serviciile Cantinei de ajutor social Constanța din municipiu în anul 2024
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii