Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:17 01 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manifestari stiintifice la Facultatea de Medicina

ro

12 May, 2010 03:27 4465 Marime text
petru_bordei_01.jpgÎn această lună, Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii „Ovidius" Constanţa aniversează 20 de ani de activitate

Cu acest prilej, în cursul zilei de astăzi, la ora 12.00, Facultatea de Medicină va organiza în Sala Senatului ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa unor personalităţi de renume din lumea medicală internaţională şi naţională: prof. univ. dr. Octavian Alexander TEJAS, şeful Clinicii de Anesteziologie al Centrului Cardiologic MediClin din Lahr, Baden, Germania, şi acad. Adrian Streinu Cercel, de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davilla", din Bucureşti. În continuare, va fi vernisată expoziţia de picturăsemnată de dr. Dan Toldişan, eveniment găzduit în holul de la parterul clădirii Campus 1.

Seria de manifestări ştiinţifice de înaltă ţinută academică va continua mâine cu deschiderea oficială a celui de-al XI-lea Congres Naţional al Societăţii Anatomiştilor din România, cu participare internaţională. Ceremonia va avea loc începând cu ora 14.30, în Amfiteatrul A2, din clădirea de la Campus (Aleea Universităţii) şi va fi urmată de comunicări ştiinţifice pe diferite teme medicale. Din Comitetul local de organizare fac parte: Preşedintele Congresului, prof. univ. dr. Petru Bordei, decanul Facultăţii de Medicină, iar Secretari generali sunt: conf. univ. dr. Dan Marcel Iliescu şi conf. univ. dr. Elena Şapte.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii