Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:02 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maria Yasmine Paniță și Murtaza Said, cei doi elevi de la Colegiul Național Mircea cel Bătrân din Constanța cu media 10 la Evaluarea Națională 2024

ro

03 Jul, 2024 13:39 12612 Marime text

 
  • Primele rezultate la Evaluarea Națională au fost afișate pe siteul evaluare.edu.ro.
  • Doi elevi din județul Constanța au obținut media 10 la Evaluarea Națională 2024.


Maria Yasmine Paniță și Said Murtaza sunt cei doi elevi de la Colegiul Național Mircea cel Bătrân din Constanța care au obținut media 10 la Evaluarea Națională 2024.
 

„Greu nu est să înveți. Trebuie să depui efort pentru rezultate bune. Am lucrat constant, cu multă voință. Am lucrat din clasa pregătitoare ca să reușesc să obțin aceste rezultate. Multumesc și profesorilor care mi-au îndumat“, ne-a povestit  Maria Yasmine Paniță.


Maria a decis să urmeze liceul tot la Colegiul Național Mircea cel Bătrân din Constanța, la Matematică-Infortmatică. Tânăra mai are o pasiune: face volei de performanță la CSS1 cu anteronorul Brânză Ștefan.
 

„Învață în mod constant, este un copil muncitor, face tenis de câmp, fiind legitimat la Tenis Club IDU Mamaia“, ne-a povestit mama lui Said Murtaza.

Said Murtaza a decis să urmeze liceul tot la Colegiul Național Mircea cel Bătrân, la Științele Naturiii.

Sfatul meu pentru colegii mai mici este să învețe constant. Eu am învățat de mic mereu, fac sport de performanță și nu mă dau în spate de la provocări! Spre exemplu, la Campionatele Naționale de 10 ani am câștigat premiul de campion național la proba de dublu și vicecampion național la proba de simplu, ne-a dezvăluit Said Murtaza.

 

Rezultatele finale vor fi afișate marți, 9 iulie

 

Comunicarea rezultatelor obținute la  Evaluarea Națională 2024 s-a făcut anonimizat prin coduri individuale care înlocuiesc numele și prenumele, atât în centrele de examen, cât și pe site-ul evaluare.edu.ro, respectându-se Regulamentul general privind protecția datelor personale. Codurile individuale vor fi distribuite elevilor pe bază de semnătură de primire, la prima probă susținută.


Media de admitere, pe baza căreia se realizează înscrierea în clasa a IX-a de liceu a absolvenților învățământului gimnazial, este media generală la evaluarea națională susținută de absolvenții clasei a VIII-a, calculată ca medie aritmetică, cu două zecimale, fără rotunjire, a notelor obținute la probele din cadrul Evaluării Naționale.


Citește și:

Au fost afișate rezultatele la Evaluarea Națională 2024. Doi elevi din județul Constanța au obținut media 10. Verifică AICI ce medie ai obținut!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii